30 12 13 14 info@okkr.dk

Skab blikfang med den rette vask og armatur

Vaske

 Din køkkenvaske og armatur spiller en afgørende rolle for både funktionaliteten og udseendet af dit køkken. Tænk blot på alle de gange, hvor du åbner for vandhanen i løbet af dagen! 

Stålvaske

Vi tilbyder mange smukke og eksklusive stålvaske. Herunder ses et lille udvalg af vores store sortiment.

den praktiske køkkenvask

Mange køkkenvaske er fremstillet af rustfrit stål på grund af dets hygiejniske egenskaber. Det er derfor et fornuftigt valg til de fleste køkkener, når du ønsker noget praktisk. Yderligere fordele ved rustfrit stål inkluderer dets evne til at modstå høje temperaturer, dets robusthed og modstandsdygtighed, dets egnethed til håndtering af fødevarer samt dets nemme rengøring.

En rustfri stål køkkenvask kan fås med både en blank og mat overflade, hvilket giver køkkenet et råt og industrielt udseende.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Kompositvaske

Alle kompositvaske er produceret i en blanding af granit og akryl. Herunder ses et lille udvalg af vores store sortiment.

Den innovative, slidstærke og holdbare vask

Når du vælger en køkkenvask, er det vigtigt at gå efter en model, der er holdbar, funktionel og æstetisk tiltalende, da den er en af de mest anvendte elementer i køkkenet. En kompositkøkkenvask giver dig en ekstraordinær vask, og du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter.

Kompositmaterialet, som er af en yderst høj kvalitet, gør vasken meget slidstærk og nem at rengøre, så den kan håndtere de daglige udfordringer med opvask, rengøring, madlavning og alt det, livet ellers bringer med sig.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Porcelænsvaske

Armatur & tilbehør

Dit køkkenarmatur og tilbehør er et oplagt element til at skabe blikfang.

Se mere til vores store sortiment af armaturer og tilbehør, eller kontakt en OK ekspert og gennemgå vores sortiment ved et hjemmebesøg.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Køkkenvaske sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter