30 12 13 14 info@okkr.dk

Før og efter

– fantastiske forvandlinger

Før og efter

Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt og udslidt køkken, badeværelse eller garderobe kan komme til at fremstå som nyt – blot ved en renovering og udskiftning af de synlige flader som låger og bordplade.

Lad dig inspirere

Vi kan renovere og indrette køkken, bryggers, garderobe og bademiljø, der passer til enhver smag. For vi har et stort sortiment af låger, vaske, bordplader, greb m.m. at vælge mellem.

Udover at have en høj kvalitet, holder vores produkter også prisen på et fornuftigt niveau. Du kan altid få oplyst priser hos din lokale OK Ekspert.

Køkken

Badeværelse

Her kan du se eksempler på, hvordan et badeværelse kan etableres og renoveres påny.

Garderobe

Her kan du se eksempler på, hvordan en garderobe kan etableres og renoveres påny.

Er du træt af dit gamle, slidte køkken og drømmer du om en køkkenrenovering som oftest kan klares på blot én dag?

Så se vores før-efter billeder, der viser, hvad der er muligt!

Med vores professionelle køkkenrenovering kan vi forvandle dit gamle køkken til et smukt, moderne køkken, der opfylder dine ønsker og behov. Vi tilbyder alt fra nye køkkenlåger og bordplader til komplette køkkenelementer, så du kan få lige præcis det køkken, du drømmer om.

Tjek vores før-efter billeder og se selv, hvad en køkkenrenovering kan gøre for dit hjem. Vi har mange glade kunder, der har fået deres drømmekøkken med vores hjælp, og vi håber også at kunne hjælpe dig med at få dit drømmekøkken.

Kontakt os i dag igennem kontaktformularen nedenfor, eller KLIK HER for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og lad os hjælpe dig med at få det køkken, du altid har ønsket dig!