30 12 13 14 info@okkr.dk

Totalcertificerede bordpladeløsninger

– Bordplader med god samvittighed fra HORN

Markedets første totalcertificerede bordplade løsninger

I 2015 startede HORN udviklingen af markedets første certificerede bordplade kollektion: GREEN Collection. 

Med GREEN Collection var det deres ønske at introducere et bæredygtigt alternativ til alle, og derfor inkluderede kollektionen et bredt udvalg af både økonomiske og high-end produkter, der var certificeret til at sikre et bedre indeklima og forbedrede produktions metoder i værdikæden. Kollektionen var også testet mod skadelige stoffer, overholdte strenge miljø krav og var produceret med et begrænset energi forbrug. 

Det er den stadig.  Men i dag er GREEN Collection – HORN Kollektion

Du kan være med til at gøre en forskel

Måske tænker du, at det ikke gør den store forskel for miljøet, om du vælger svanemærkede produkter eller ej. Men netop de små valg er vigtige, fordi vi hver dag træffer så mange af dem. Når du som forbruger vælger produkter med Svanemærket, er du derfor med til at gøre en forskel.

Bæredygtig køkkenrenovering med bæredygtige samarbejdspartnere

Hos OK Køkkenrenovering er det vigtig for os at finde samarbejdspartnere der har fokus på de bæredygtige processer – og her har HORN absolut været oplagt. Med sine unikke totalcertificerede bordplader baner de vejen for en endnu mere bæredygtig fremtid indenfor køkkenrenovering. 

Ønsker du at se vores sortiment af certificerede bordplader, så se nærmere herunder.

Ved et gratis og uforpligtende hjemmebesøg, kan din lokale OK ekspert fremvise dig alle de bordplader, der er svanemærket fra HORN bordplader. Kontakt din lokale forhandler her.

Du bidrager til:

✓  En rigere og renere natur
✓  Bedre kemi i hverdagen
✓  Ansvarlig brug af jordens ressourcer
✓  Et mindre klimaaftryk
✓  En bæredygtig fremtid

FSC Forest Stewardship Council - Miljømærket Skovbrug
Rainforest Alliance
Eurofins Indoor Air Comfort
Nordic Swan Ecolabel
UN Global Compact
EKO Energy

LAMINAT

Alle laminatfarver er indeklimacertificerede og fås som svanemærket i med ABS el. trækant i tykkelsen 30 & 40 mm. (forespørg for muligheden i 20 mm.)

Dette er blot et lille udpluk af de mange laminat varianter vi har tilgængelige. Kontakt din lokale OK ekspert for det fulde sortiment.

LINOLEUM

Alle linoleum bordplader fra HORN er svanemærket.

MASSIVTRÆ

Dette er blot et lille udpluk af de mange Svanemærket varianter tilgængelige. Kontakt din lokale OK ekspert for det fulde sortiment.

GRANIT & KOMPOSIT

Alle granit & komposit bordplader fra HORN er svanemærket.

GETACORE®

Alle Getacore bordplader fra HORN er svanemærket.

INGEN KOMPROMIS

– med hverken design eller kvalitet

Vi ønsker, at give vores samarbejdspartnere og kunder muligheden for at kombinere design og kvalitet med bæredygtighed og certificeringer der sætter standarden for hvad man kan forvente.

Vi er derfor enormt stolte af vores certificerede bordplader, som er markedets første der excellerer, ved at være totalcertificeret til at overholde hele det europæiske markeds miljøstandarder, krav og lovgivninger. Vores certificeringer er et symbol på HORNs kvalitetsprincipper og vores bidrag til et sikre gode produktionsforhold for vores medarbejdere, et sundt indeklima for slutbrugerne, og medvirkning til forbedre miljøforhold, der endvidere muliggør ekstra point i bygge certificeringsordninger. 

– Horn Bordplader A/S

Vi har meget mere i vores sortiment af certificerede bordplader

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter