30 12 13 14 info@okkr.dk

Når naturens skønhed møder teknologiens evner

Komposit & Silestone®

Komposit består af bearbejdet og knust natursten og er lige så holdbart som granit, men med større design variationer. Komposit modstår slag, stød og ridser bedre end de fleste bordplader. 

silestone®

Silestone® er et kompositprodukt af høj kvalitet fra Cosentino, som er en del af TFT Responsible Stone Programme. Det giver dig sikkerhed for, at de anvendte sten er indhentet på en ansvarlig måde. Se et lille udvalg herunder.

En Modstandsdygtig skønhed

Daglig rengøring af kompositbordplader klares let med en opvredet klud i rent varmt vand. Kalkaflejringer omkring eksempelvis blandingsbatteri kan fjernes med brug af almindelig eddike.

Komposit er modsat granit en næsten ikke-porøs overflade, og dermed lettere at vedligeholde. Særligt Silestone® anses som værende yderst modstandsdygtig overfor pletter, grundet den højteknologiske fremstilling. Hvis overfladen bliver beskidt, kan den tåle de fleste rengøringsmidler, da komposit er syrefast.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Komposit – Diresco®

Diresco bordplader i komposit består af mere end 90% naturlig kvarts og farvepigmenter, som ved hjælp af harpiks som bindemiddel støbes til en unik plade. Kvarts er et af de stærkeste mineraler efter ædelsten, hvilket giver styrke i overfladen og hårdføre egenskaber til dit køkken. Det er en kold bordplade, der er praktisk til bagning, da dejen har nemmere ved at slippe.

“Jeg er så glad for min kompositbordplade! Den er både smuk og praktisk, og jeg behøver aldrig at bekymre mig om pletter eller ridser. Det var virkelig en god investering til vores køkken.”

– Trine & Magnus, Nørresundby

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Komposit & Silestone® sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter