30 12 13 14 info@okkr.dk

Køkkenrenovering trin for trin

sådan gør vi

OK Køkkenrenoverings koncept sparer dig tid og penge. Se kort animationsvideo og bliv klogere på vores koncept

tre enkelte trin til drømmekøkkenet

1. gratis hjemmebesøg ved dit eget køkkenbord

 Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du samarbejder med os. Derfor tilbyder vi altid et gratis hjemmebesøg hvor du får besøg af din lokale OK Ekspert, som har bilen fyldt med vareprøver. Det er den samme OK Ekspert, der følger dig under hele forløbet.

2. Sammen finder vi drømmeløsningen

 Vores OK Eksperter er lært grundigt op i at vejlede dig i hvordan du sammensætter låger, skuffer og andre elementer fra vores produktkatalog til dit drømmekøkken. Sammen med din OK Ekspert kan du i ro og mag se på farver og materialerne i dit eget hjem.

3. Montering – oftest klaret på kun en dag

Vi monterer oftest dit nye køkken, bad eller garderobe på blot en enkelt dag, Vi sørger også for at køre de gamle materialer til korrekt genanvedelse, så du hurtigt og nemt kan tage din renovering i brug, uden en carport fyldt med affald – og med god samvittighed.

 Få nyt køkken, bryggers, garderobe eller bad på 1 dag

Med en renovering får du også langt hurtigere et færdigt resultat. Vi kan renovere et køkken, bryggers, garderobe eller bad på blot en dag – og så sviner eller larmer en renovering heller ikke så meget som udskiftning af et helt køkken , eller bad.

 Hemmeligheden bag vores succes er, at vi holder vores omkostninger nede, så vores kunder kun betaler for den ydelse og de varer, de køber. Vi har ikke dyre udstillingslokaler og butikker, men kommer ud til vores kunder i vores salgsvogne. 

7 gode grunde til at vælge ok køkkenrenovering

Vi har gjort det nemt for dig at vælge os til dit renoveringsprojekt. Se 7 gode grunde herunder.

Videnscentret bolius forklarer om den store miljømæssige gevinst ved en køkkenrenovering

 Ingen dyre omkostninger

Direkte fra fabrik til kunde

 Hemmeligheden bag vores succes er, at vi holder vores omkostninger nede, så vores kunder kun betaler for den ydelse og de varer, de køber. Vi har ikke dyre udstillingslokaler og butikker, men kommer ud til vores kunder i vores salgsvogne. Se kommentarer fra vores kunder her.

Landsdækkende kæde

Vi har forhandlere fordelt i hele landet, hvilket betyder, at der altid findes en OK Ekspert lige i nærheden af dig. Du kan finde din lokale afdeling her.

Fronter i alle farver og prislag

For at gøre det overskueligt for vores kunder, har vi inddelt vores sortiment i kategorierne Basic+, Premium, Design og Klassisk. Vi har låger og bordplader i mange forskellige prislag og stilarter, så det er muligt at finde noget som passer til de flestes smag og budget.

Gratis og uforpligtende hjemmebesøg

Vi ta’r showroomet med hjem til dig, så du sammen med en OK Ekspert kan tage beslutninger i ro og mag i dine egne rammer. 

Produceret i Danmark

Vi vi har et tæt samarbejde med vores leverandører om at give dig den bedste oplevelse. Det er vigtigt for os, at de låger og borplader m.m. som skal danne rammen for din renovering, er produceret under ansvarlige rammer i Danmark. Det gælder både arbejdmiljøet på de fabrikker der producerer emnerne, og at de færdige produkter lever op til aktuelle retningslinjer om indhold af stoffer, som kan påvirke indeklimaet i vores kunders hjem. I vores bordpladesortimnet kan du også finde Svanemærkede bordplader, som giver dig garanti for at de er mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe.