30 12 13 14 info@okkr.dk

I topkvalitet og bæredygtige materialer

akustikpaneler

 Udover det smukke design, bidrager panelerne med absorbering af lyden i rummet, så man undgår rumklang.

Træpaneler

Alle vores akustikpaneler fåes i målene: 240-360 cm x 60 cm

kvalitet og bæredygtighed i ét produkt.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores paneler opfylder højeste kvalitetsstandarder samtidig med at have en minimal indvirkning på miljøet. Med fokus på både æstetik og funktionalitet tilbyder vores akustikpaneler en effektiv løsning til at forbedre rumakustikken.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget  gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Linoleumspaneler

Med vores akustikpaneler i linoleum opnår du samme gode akustik som med træpanelerne. Alle vores linoleumspaneler fåes i målene: 240 cm x 60 cm

 “Vi må indrømme, at vi valgte vores akustikpaneler til køkkenet primært på grund af deres udseende. Men vi blev behageligt overraskede over den støjdæmpende effekt, de har tilføjet.”

Dennis & Thea Jensen, Silkeborg

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Akustikpanel sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores køkkensortimenter