30 12 13 14 info@okkr.dk

Natursten er en stilsikker klassiker

Granit & marmor

Sten er et af naturens hårdeste elementer, det kan holde til det meste og er en stilsikker klassiker. En bordplade af natursten er en smuk og tidløs tilføjelse til ethvert hjem, der tilføjer et strejf af elegance og holdbarhed. 

Granit

Granit er en 100% naturlig sten, udvundet direkte fra klipper i forskellige bjergarter, hvilket betyder, at hver plade er unik med sin egen struktur og farvevariationer som følge af naturen.

Vidste du?

  • At bordplader af natursten altid er kølig og således særdeles velegnet til bagning! Er du ikke den store bager, så findes der mange andre årsager til at vælge en bordplade af natursten.

  • Granit er utrolig stærkt og modstandsdygtigt over for slid og kræver minimal vedligeholdelse. Det er også nemt at rengøre, hvilket gør det til et praktisk og langtidsholdbart valg.

 

  • En marmorbordplade giver det klassiske eller minimalistiske køkken et ekstra pift og tilføjer et nærmest kunstnerisk udtryk. Dette gør det til et spændende og unikt valg, der kan tilføje elegance og karakter til ethvert rum.

 

  • Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

marmor

Marmor adskiller sig fra granit ved at være et blødere materiale, da det hovedsageligt består af kalksten og mineraler. Ligeledes gælder det dog marmor, at alle plader er unikke, med naturbetinget struktur og farvenuancer. Se et lille udvalg herunder.

Gør dit køkken unikt med den rette køkkenvask

Når det kommer til montering af vaske i granit og marmor, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Planlimning viser vaskens flange, hvorimod underlimning indebærer, at vasken limes fast helt under hele pladens godstykkelse. Derudover tilbyder vi underfræsning samt integrallimning – for at få det rette udtryk til din bordplade og køkken, kontakt da en OK ekspert og se de forskellige muligheder ved et hjemmebesøg. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer at vælge imellem, når det kommer til køkkenvaske – lige fra stål og porcelæn til støbt granit og endda integrerede køkkenvaske i kompositmaterialer som Corian. Hver af disse materialer har sine egne fordele og ulemper. 

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Granit & Marmor sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter