30 12 13 14 info@okkr.dk

Hvad siger kunderne

Danmarks eneste landsdækkende kæde!

Vi har netop haft besøg af tømrer Morten Morell som på ganske kort satte vores nye skuffefronter op på vores badeværelser. Flot resultat, som vi er meget glade for. Nu tør vi godt bestille låger og skuffefronter til køkken og bryggers 😊

Vh Per og Lene, Sæby

Lene kronborg

Super god rådgivning. Det tog kun 9 timer for nedtagning og opsætning samt justering af køkken, for Heinrich enemand. Super flot arbejde, han slipper IKKE for mere arbejde når vi skal have mere lavet.

Sussi & Karsten

Nu 1 år efter min køkkenrenovering nyder jeg hver dag synet af mit ” nye ” køkken. Jeg kan varmt anbefale ok køkkenrenovering. Det er til en fornuftig pris, god, venlig og topproffesionel betjening, og det hele ordnes den samme dag.

Steen Thomsen, Vallensbæk

Meget tilfreds med både konsulentbesøg samt udførelse af arbejdet

Kan varmt anbefales

Leif Hvam

Bedsted Thy

Leif Hvam

Vi er superglade for vores nye køkken og bryggers. Det er renoveret i gammel stil, som passer lige til vores lille idyl på landet. Vi har fået en fantastisk god service af både Svend Aage og montørerne Jesper og Wilhelm. Finish og kvalitet er helt i top. OK køkkenrenovering kan varmt anbefales !!

Inger-Lise Krag

  1. 3 /9 2020. Har vi haft den store fornøjelse, af at få renoveret vores ældre køkken og bryggers. Og vi må sige, at det er blevet utroligt flot. Glæder os over det hver dag. 🙏🏻♥️

Tak for god service og meget flot arbejde 👏🏼👏🏼👏🏼

Venlig hilsen.
karoline og Egon Fåborg ..

Karoline johansen

Vi har været yderst tilfreds med en vanskelig opgave med at sætte skuffer ind i et system af multiplader i køkkenet. Resultatet er blevet kanon-flot, selv om der var mange sten på vejen for at få det hele til at se lækkert ud. Dejligt humør, flot arbejde, meget imødekommende og personlig kontakt. Mange flere af den slags håndværkere!!! Tusind tak for et virkelig flot og virksomt resultat. Henvender mig gerne igen en anden gang, hvis jeg får brug for hjælp af den art.

Lone Hvid
Sdr. Nærå
Årslev

Lone Hvid

Vi har netop haft besøg af Kjeld og Lars. De udskiftede vores bordplader med håndvaske i både køkken og alrum.

Små lækre finesser som bordplade med udskæring så den kunne erstatte vinduesbundplade gjorde, at vi bare fik respekt.

1000 tak for et flot stykke arbejde og prikken over i’et er at vandhanerne nu også er monteret og vi står med et dejligt og eksklusivt køkken – og alrum.

Vi kan varmt anbefale OK Køkkenrenovering hvis du går i tanker om at skifte eller forbedre dit køkken m.m. Det virker umiddelbart som om at de ikke har nogle begrænsninger, tværtimod kun gode ideer (og et godt humør).

Karin & Leif Dalby-Frandsen

Vi har fået renoveret vores 30 år gamle køkken af OK køkkenrenovering. Morten som salgskonsulent i OKKR distrikt sydjylland, besøgte os og tog mål den 20. januar og den 3. marts blev køkkenet leveret og monteret med Morten som tovholder og Jacob som snedker og fagmand.

Jacob begyndte renoveringen præcis kl. 7.00 med at løsne den

gamle bordplade og kl. 17.30 var køkkenet færdigt. Vi fik en ny bordplade med håndvask og 3 nye skabslåger samt 28 nye skuffer med soft luk, der blev samlet og monteret samme dag.

Alt fungerer perfekt og med en fantastisk finish. Vi kan derfor varmt anbefale OK Køkkenrenovering.

Familien Duus, Sønderborg

Efter i flere år at ønske sig et nyt køkken, tog vi os sammen efter at have set en reklame på tv. Ringede til OK Køkkenrenovering og fik en aftale, som kom til aftalte tid og målte op og viste os mulighederne og gav en meget fornuftig pris. Efter et par dage blev vi kontaktet af Kjeld Haldkjær som også kom til aftalte tid og målte op. Aftalte monteringstidspunkt som blev holdt til punkt og prikke. Kjeld Haldkjær og Lars Rudolph monterede det til aftalte tid. De var meget omhyggelige og ligeledes hurtige. Nu har vi haft køkkenet i ca. ½ år, og vi er bare superlykkelige for det og vi anbefaler OK køkken-renovering til alle. Tak for alle tiders arbejde alle.

Bjarne Fog Nielsen

Stor ros til Ok Køkken Renovering Fyn. På 2 dage fik vi opsat nyt køkken, bryggers og toilet. af Kjeld, Rudolph og Per. Det er et fantastisk fint arbejde. Alt har levet op til vores forventninger. Det har været dejligt at have disse tre gode mænd i vores hus. Stemningen har været i top. Vi har fået svar på alle vores spørgsmål. Kan derfor på kraftigste anbefale Ok Køkken Renovering.

Lotte & Leif Pedersen

Har haft en meget positiv oplevelse i forbindelse med renovering/nyt køkken i vores sommerhus. Vi behøvede absolut ikke nyt, kunne renoveres, målermanden kom og opmålte (Kjeld Haldkjær). Aftalte dag og tidspunkt og fandme om ikke de kom til tiden, målermanden havde taget sin hjælper Lars Rudolph med, eller var det omvendt, arbejdet blev udført til ug med kryds og slange, er imponeret..Saterneme dejligt med nogen man kan regne med og stole på.

Palle Andersen

Kære OK Køkkenrenovering. Stor tak og ros til meget flot og effektivt arbejde. Det er sjælden man oplever en håndværker med så meget kundeservice. Vi har bare fået et super flot køkken og kan varm anbefale OK Køkkenrenovering til andre. Vi vil bestemt bruge dem en anden gang.

Lars Frost

Så har vi da lige fået “nyt” køkken. Utroligt hvad nye låger kan gøre. Vi anbefaler OK Køkkenrenovering. Nemt, overkommelig pris, samt flot arb.

Bente Hitz

Stor tak til OK for inspiration til køkkenrenovering. Flinke montører, der kom som lovet (endda før) og havde gode forslag til færdiggørelsen. Vi har fået et flot køkken – tak for samarbejdet – vi anbefaler gerne OK til familie, venner og arbejdskolleger.

Gitte Larsen

Tak for rigtig godt samarbejde i forbindelse med renovering af vores køkken fra 70 érne. Køkkenet har nu fået et mere tidsvarende look og fungerer perfekt. Det fremstår rigtig flot med nye låger, gavle og meget mere. Alle aftaler overholdt og stor ros til tømreren for godt håndværk. Vi kan varmt anbefale til potentielle kunder.

Bent Rask Thomsen

Har haft ok køkkenrenovering til at renovere vores køkken det har vi været meget godt tilfredse med arbejdet er rigtig pænt og veludført.

Bent Steffensen

En særdeles god oplevelse med professionelle håndværkere, der var dygtige, hurtige og ikke mindst ordholdne. Kan varmt anbefales.

Lis & Frank Gaba

En rigtig positiv oplevelse, kan klart anbefale at benytte OK Køkken Renovering. Super hurtig levering, der gik kun en uge fra bestilling til levering.

Morten Hansen

Stor ros til Ok køkkenrenovering. Har fået renoveret mit køkken, bryggers og soveværelse. God vejledning og råd under det første møde. Sælger sørgede for at inden kontrakten blev underskrevet, at gennemgå aftalen, så vi begge var enige om, hvad der skulle laves. Aftaler og tidspunkter blev punkligt overholdt. De overholder hvad de lover mht. materialer osv. Pænt ryddet op da de var færdige. Alt i alt en god og positiv oplevelse som jeg varmt kan anbefale andre. Sluttelig kan jeg også fremhæve det gode humør og gode stemning de kom med.

Ellen Overgaard

Vi har her efter påske fået renoveret vores køkken . Vi kan på det varmeste anbefale. Vi har fået fantastisk god vejledning og veludført arbejde. Vi har fået et fantastisk fint køkken.

Elin Christensen

Tusind tak for godt -hurtigt-præcist arbejde.. der har allerede været mange forbi og beundre arbejdet. Glæder mig til at sidde i køkkenet nyde det.

Anne-Grete Tingleff

SÅDAN! OK Køkkenrenovering har gjort vores gamle 70’er til et superflot moderne køkken. Vi har haft en super god oplevelse – lige fra opmåling og tilbud – og ikke mindst vejledning – til montøren. Opgaven omfattede bl.a. nye låger, ændring af skab til skuffer, inddækning, lister m.m Opgaven blev løst til UG 🙂 Vi er meget tilfredse. Vi vil give de bedste anbefalinger til OK Køkkenrenovering, da vi har oplevet stor faglighed og højt serviceniveau i hele processen.

Thomas

OK Køkkenrenovering yder den gode service som efterhånden er så sjældent i dag. Man fornemmer tydeligt at de er engageret og lægger vægt på at finde den rigtige løsning. I hele processen har jeg følt at det var erfarne og grundige mennesker der lagde vægt på kvalitet.

Claus Pedersen

Flot monteringsarbejde netop overstået. Skabslåger, køkkenvask og bordplade er monteret perfekt. Super professionel, har pli, er punktlig og seriøs. Tak for et godt samarbejde.

Anne

Vi har nu fået et “næsten” nyt køkken og bad. Fra projektets start til slut har det været en positiv oplevelse. Kjeld Haldkær og Lars Rudolph har med faglig kompetence og godt humør opfyldt vores forventninger fuldt ud. Karakteren må være OK med en pil opad. vh. Pia og Erling Andersen

Pia & Erling Andersen

Har fået et 27 år gammelt køkken renoveret af O K. Det er bare blevet så flot.

Verner Vejle

Jeg har lige fået mit køkken “delvis” renoveret med flotte sorte grebsfri låger og nye selvlukkende skuffer samt nyt køkkenbord med sort vask. Det passer så flot sammen med mine nuværende overskabe med glaslåger. Alt fungerede fint, lige fra opmåling og tilbudsgivning til udførelse. Jeg kan varmt anbefale OK renovering her i Københavns området. Præcist og alt fungerede perfekt efter planen. Tusind tak herfra.

Grete Sørensen

Vi siger mange tak for en fin behandling til både sælger Lars og montør Lars. Det er en flot service at man kan få en prøvelåge, som hjælper til at man kan træffe det rigtige valg.

Harly Pedersen

Vordingborgkøkkenet fra 1972 var efterhånden blevet en del ramponeret og trængte ærlig talt til udskiftning trods malerbehandling undervejs.

En lille uanselig annonce fra KØKKEN RENOVERING fangede vores opmærksomhed.

Vi fik et fornuftigt tilbud, som vi accepterede uden betænkeligheder mod en bankgaranti, så pengene blev udbetalt ved færdigt arbejde.

Selve montagen blev udført yderst professionelt af Lars Rudolph; en yderst behagelig og dygtig håndværker af den gamle skole.

En stor tak og ros til firmaet OK KØKKEN RENOVERING, som vi varmt kan anbefale.

Asta Og Karl-Jørgen

Karl-Jørgen Rævdal

Tusind tak for hjælpen i forbindelse med renoveringen af mit noget ældre køkken fra 1777.

Det flotte køkkenborg med det rustikke look passer godt ind i mit charmerende landkøkken, hvad både stil og farve angår.

Til trods for at køkkenbordet fra OK Køkkenrenovering, er fabrikkeret i 2020, går det godt i spænd med mit noget ældre køkken fra oplysningstiden.

Eva Nüchel Petersen

Jeg har for nylig fået renoveret mit køkken og fået skydedøre på mine garderobeskabe. OK Køkken Renovering har stået for arbejdet, og det er udført til min fulde tilfredshed. Jeg takker både for deres venlige og professionelle arbejde, og jeg kan varmt anbefale OK Køkken Renovering.

Helge Nordstrand Nielsen

Stor tak til OK Køkkenrenovering for flot og proff køkkenrenovering. Jeg er super glad for mit ” nye køkken” superflot og til en rimelig pris. Venlig betjening hele vejen igennem. Jeg kan på det varmeste anbefale OK køkkenrenovering når du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Steen Thomsen, Vallensbæk

Fik lavet en masse arbejde fra jer, må sige at stort set det hele var super udført, hurtigt lavet og i perfekt stand stadig den dag i dag, godt arbejde!

Peder Madsen

Komplet renovering af ældre køkken med ny bordplade, låger, skuffer, to nye skabe og sidebeklædninger. Flot færdigt resultat. Der var lidt udfordringer undervejs, men Ole Eskildsen løste dem fleksibelt og til vores fulde tilfredshed.

Jan Kristensen

En professionel leverandør
Er godt tilfreds med resultatet.
Helt igennem en positiv oplevelse
Kvalitet og service er helt i top

Erling jørgensen, 6400 sønderborg

Fra første færd en positiv oplevelse.

Lige fra tilbudsgivning til færdigt arbejde, kan vi kun have ros for professionelt arbejde, samt høflig betjening.

Kell olsen

Vi har fået nye låger/skabe i køkkenet i vores sommerhus.
Professionel vejledning af både Jan og montør.
Superflot køkken, og så varede det kun 1 dag 🙂
Det kan vi godt anbefale.

Hilsen Hanne og Jørgen

Hanne og Jørgen Giversen

En rigtig dejlig oplevelse at få udskiftet køkkenlåger, skuffeforkanter og bordplade af OK Køkkenrenovering. Endelig har vi mødt håndværkere, som holder hvad de lover og kommer og går som aftalt ved bestillingen. Det er blevet et rigtig flot resultat, hvor der på eget initiativ blev gjort lidt ekstra ud af de små finesser og finish i forhold til hvad det var før. Meget behagelige medarbejdere både under salg, opmåling, udførelse og overlevering. Det var en sand fornøjelse, og vi vil helt klart anbefale OK Køkkenrenovering.

Susanne Carlsen, Odense M

De bedste anbefalinger herfra. Mit gamle køkken blev renoveret og fik nye fronter, bordplade, ny vask osv., og resultatet er simpelthen blevet så fint.

Så tusind tak for det flotte resultat og for den gode vejledning undervejs :o)

Astrid

Hej Rudolf & Keld

Tak for en super indsats, vi er meget tilfredse med køkkenrenovering.
Alt er udført 100% som aftalt !
Jeg kan varmt anbefale at vælge OK Køkkenrenovering.

Hans Erik Jeppesen

Jeg fik i oktober 2019 renoveret mit gamle køkken, og bryggers. Stor tak til Morten , med super rådgivning. Det er bare blevet så super flot, og det fungerer perfekt. Kan varmt anbefale dem videre. Det hele blev opsat på en dag af Morten og Heinrich.

Birthe Honnens

Vi har fået skiftet låger og bordplader i køkkenet samt fået ny vask. Vores køkken fremstår som nyt. Virkelig et flot stykke arbejde udført på kun 2 dage.

Heidi og Mads

Vi fik renoveret vores køkken af OK køkkenrenovering. Utrolig god service og et meget flot resultat. Vi indgik en aftale, aftalte leveringstid og alt kørte efter aftalen – virkelig godt arbejde og nogle meget behagelige håndværkere – kan kun anbefale OK Køkkenrenovering. Jeg kommer igen når badværelset står for tur.

René D.

Vi har netop fået vores køkken renoveret, med nye låger, udtræksskuffer, emhætte og nye vaske i køkken og bryggers. Hele vejen har Ole givet gode råd og vejledt med faglig ekspertise, han og montøren har lavet et flot stykke arbejde, som vi er yderst tilfredse med. Samtidig var dialogen undervejs rigtig god, så det har alt i alt været en rigtig positiv oplevelse! Og det er en sand fornøjelse med et funktionelt køkken, der oven i købet er flot😊

Lis Frantzen

Har lige fået lavet det dejligste bryggers

Hurtigt og effektivt og god inspiration

Det var færdigt og opstillet på bare en dag

Kærte på arbejde og kom hjem til en hårdtarbejdende tømmer, der først kørte herfra da det stod flot og færdigt

Bare så lækkert

Karen buch

En rigtig positiv oplevelse, kan klart anbefale at benytte OK Køkken Renovering.

Fantastisk service

Tineke Oosterhof

Hej OK Køkkenrenovering.

Tak, for et godt arbejde, og et fuldstændigt problemfrit projekt, en særlig tak til Ole, for god info og respons…også om søndagen 😀

Tak for hjælpen,

Allan Berg. Vejle Øst

Super tilfreds med vores nye flotte køkken, hvor der også er fortaget små fine detaljer vi glæder os over det hver dag.

Helle Andersen

Vi siger tak for veludført arbejde.

Knud Jørgensen

Vores køkken var begyndt at krakelere og vi overvejede om vi skulle have nyt eller renovere. Vi fik kontakt til Kjeld Haldkjær fra OK Køkkenrenovering, for at høre om mulighederne. Han gav os en rigtig god vejledning samt gode ideer og input til, hvad der var muligt. Alt blev bestilt og var klar efter ganske få uger, hvor Kjeld og hans kollega kom og udførte arbejdet hurtigt og meget professionelt. Det er blevet fantastisk flot og fremstår som et totalt nyt køkken til en god pris og alt udført til tiden uden forsinkelser. Super løsning! Kan varmt anbefale OK Køkkenrenovering. Stor tak til Kjeld og hans kollega !!

Betina Kleven

Vi har i to omgange haft besøg af OK-køkkenrenovering, først til køkken og så til bryggers. Begge gange blev arbejdet udført omhyggeligt og professionelt af Kjeld Haldkjær og Lars Rudolph. Opgaven blev løst til tiden, aftaler blev holdt og resultatet var til vores store tilfredshed. Kan anbefales.

Anne Knudstrup

Jeg vil gerne kontaktes