30 12 13 14 info@okkr.dk

Luksus & eksklusivitet i en praktisk bordplade

Corian®

 Corian® kombinerer fordelene fra næsten alle andre typer bordplader i én. Det signalerer luksus og eksklusivitet – og Corian® er både praktisk og smukt. 

Corian®

 Corian® solid surface er et ekstremt alsidigt materiale. Corian® er vores kvalitets mineralplade der fås i tykkelserne; 12, 30, 40 og 60 mm, samt i et væld af farver og design, og dermed kan tilpasses enhvers stil i både køkken, bryggers eller bad. Herunder ses et lille udvalg af sortimentet. 

 bordpladen der gør hverdagen nemmere

Den daglige rengøring bliver ikke meget nemmere end med en bordplade i Corian. Det eneste, du skal bruge, er universalrengøringsmiddel og en opvredet klud i varmt vand. Ved mere genstridige pletter kan du bruge en skuresvamp for at komme dem til livs.

 

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Corian® sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter