30 12 13 14 info@okkr.dk

 Slidstærkt & hygiejnisk med et væld af farver og strukturer

laminat

En laminatbordplade er det perfekte valg til dig, der ønsker en slidstærk bordplade med mange designmuligheder og samtidig tage hensyn til prisen. 

Original collection

 Original Collection er laminater designet gennem grafiske print i både moderne-, retro- samt mere traditionelle farver og mønstre. 
Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre. 

 RUSTIQUE COLLECTION

 Rustique Collection er kendetegnet ved at både farve/print og overfladestruktur kan opleves som rustikt. Farverne i kollektionen fremstår moderne og rå, med print der ligner beton, skiffer og lignede. Overfladestrukturerne skifter mellem matte, glatte og ruflede afhængig af udtrykket. Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre.

 BordplADEN DER kan  SNYDE SELV DEN BEDSTE

Nye produktionsmetoder og designmæssige løsninger har muliggjort at laminat i dag kan snyde selv den mest erfarne til at tro, at der er tale om en sten, træ, skifer o.l. når man ser overfladen. En laminatbordplade er praktisk, økonomisk og nem at vedligeholde, hvilket gør den til det oplagte valg til en arbejdsplads, der skal kunne holde til daglig brug med minimal vedligeholdelse.

En simpel rengøring med rent varmt vand på en opvredet klud er alt, hvad der kræves. Derfor fungerer en laminatbordplade godt hvad enten det er til køkkenet, bryggerset eller badeværelset.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

stone COLLECTION

Stone Collection er kendetegnet ved print der ligner sten – marmor, granit og lignende. Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre.

wood COLLECTION

Wood Collection er kendetegnet ved print og overfladestrukturer, der med det blotte øje kan ligne massivtræsbordplader. Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre.

Gæt engang, hvad vi bruger allermest i vores køkkener?

Det er selvfølgelig køkkenvasken! I laminatbordplader underlimes vasken. Pladen udfræses således at vasken kan underlimes direkte under den 0,8-0,9 mm. tykke laminat. Limningen er af høj kvalitet og kan modstå et samlet tryk på op til 100 kg. Vi anbefaler ikke at bore hanehuller direkte i pladen, da spånpladekernen er porøs og kan absorbere fugt. Hvis pladen brydes, bør den forsegles med silikone, også ved udskæringer til kogeplader.

Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer at vælge imellem, når det kommer til køkkenvaske – lige fra stål og porcelæn til støbt granit og endda integrerede køkkenvaske i kompositmaterialer som Corian. Hver af disse materialer har sine egne fordele og ulemper. 

XP laminater

XP laminater er ensfarvede laminater med særlig modstandsdygtig overflade. Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre.

Fenix laminat

 Fenix Laminat har en super mat og silkeblød overflade. Et praktisk materiale hvor der ikke efterlades aftryk efter berøring – det er endda muligt at fjerne mindre ridser med en melaminsvamp. Herunder ses et lille udvalg af kollektionen. Klik på billederne for at forstørre.

“Jeg valgte en laminatbordplade til mit køkken, fordi den er holdbar og er nem at rengøre. Jeg kan godt lide det moderne look og det faktum, at det er en prisvenlig løsning, der stadig ser stilfuld ud i mit køkken.”

Magnus Leth, Randers

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

En fusion af design og funktion

Køkkenet er et sted, hvor madlavning og samvær går hånd i hånd. Vi ønsker at skabe et køkken, der ikke kun er praktisk, men også smukt. Vi har en bred vifte af designmuligheder for den ideelle løsning til at forvandle dit køkken til et æstetisk og funktionelt rum.

Slidstærk og stilfuld

Med en laminatbordplade kombineres slidstyrke og stil på en enestående måde. Den er modstandsdygtig over for både ridser, pletter og varme, hvilket gør det til det ideelle valg i et travlt køkkenmiljø. Samtidig er laminatbordplader ekstremt alsidige med utallige designmuligheder.

Designmuligheder til alle stilarter

Vores laminatbordplader er mere end blot praktiske. Med print i moderne, retro og traditionelle farver og mønstre, kan du tilpasse udtrykket til netop dit køkken. Uanset om du er til det minimalistiske look eller til de mere farverige og mønstrede designs, har vi noget for enhver smag.

Vores kollektion af laminatbordplader byder også på en rustik dimension. Farverne i denne kollektion er moderne og rå, med print, der kan give et look af skiffer og andre naturlige materialer. Overfladestrukturerne varierer fra matte til glatte og ruflede, hvilket tilfører karakter og autenticitet til dit køkken.

Praktisk og æstetisk i perfekt harmoni

Vi forstår vigtigheden af, at dit køkken ikke kun skal være smukt, men også praktisk og funktionelt. Vores laminatbordplader tilbyder den perfekte balance mellem begge verdener. De er lette at vedligeholde og rengøre. Samtidig kan du eksperimentere med farver og mønstre for at skabe det køkken, der passer til din personlige stil.

Vi har mange års erfaring og passion for design som tilpasses det enkelte køkken. Et køkken som du er hjemme i, hvor både madlavning og samvær bliver en fornøjelse.

Kontakt os og lad os sammen skabe et nyt køkken i dit eget køkken.

Vi har meget mere i vores Laminat sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter