30 12 13 14 info@okkr.dk

Markedets mest robuste overflader

Keramik & Dekton®

Opdag den ultimative skønhed og holdbarhed og gør dit køkken, bryggers eller badeværelse til et mesterværk med disse ekstraordinære materialer, der tåler alt.

Dekton®

Dekton® er det ultimative keramiske materiale med den mest præcise farvegengivelse på markedet. Dekton® er UV-resistent, så det falmer ikke over tid. Med sin fremragende modstandsdygtighed over for pletter og evne til at modstå ekstreme temperaturer, kan du trygt placere varme redskaber direkte på overfladen. Se et udvalg af vores sortiment herunder.

En betydelig del af budgettet

Valget af bordplade kan udgøre en betydelig del af det samlede køkkenbudget. Faktisk er det ikke ualmindeligt, at prisen på køkkenbordpladen er på niveau med eller overstiger resten af køkkenets omkostninger.

Hvis du er blevet forelsket i en af de mere eksklusive bordplader som keramik og Dekton®, kan det være nødvendigt at prioritere budgettet anderledes. Du kan for eksempel vælge at genbruge dine eksisterende hårde hvidevarer.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Keramik

Keramikbordplader er kendt for deres ekstremt ridsefaste overflade, der overgår selv granit. Se et udvalg af vores keramikbordplader herunder.

Let vedligeholdelse og langvarig skønhed

Dekton® er ikke kun kendt for sin imponerende skønhed og holdbarhed, men også for sin lethed i vedligeholdelse. Det kræver minimal indsats at holde en Dekton® bordplade i perfekt stand. Daglig rengøring kan klares med en blød klud og mildt sæbevand. 

En af fordelene ved Dekton® er dens modstandsdygtighed over for varme, hvilket betyder, at du trygt kan placere varme gryder og pander direkte på overfladen uden bekymring. Med minimal vedligeholdelse vil din Dekton bordplade forblive smuk og elegant i mange år fremover.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Keramik & Dekton® sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter