30 12 13 14 info@okkr.dk

Elegant opbevaring i specialmål

garderobe

 Det er ikke kun køkkenet vi er 100 meter mester i!
Garderobe er også en stor del af OK køkkenrenovering. Alt laves på special mål, så det passer præcist til dit hjem og dine ønsker.

lad os opfylde dine garderobedrømme

Vi tilpasser skabsindretning og lågerne efter de mål, der passer til den plads du har til rådighed. Om det er det helt store walk-in, nye skydedøre til dine gamle skabe eller en indbygget garderobe med låger, så har vi både erfaringen og løsningen til dig. 

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget bord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget  gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Udnyt skråvæggen med et indbygget skab!

Indbyggede garderobeskabe efter specialmål

Der er ikke to hjem der er ens, og derfor laver vi garderobeløsninger på specialmål, der matcher netop din bolig og dine behov. Du bestemmer selv, hvordan dit garderobeskab skal se ud. Har du brug for lidt hjælp til at komme i gang med planlægningen af din nye garderobe, så kontakt os idag, og få et uforpligtende hjemmebesøg hvor vi gennemgår dine muligheder.

før & efter

 Her kan du se et eksempel på, hvordan en komplet garderoberenovering kan se ud. Oftest udskifter vi blot de synlige flader, som låger og skabsindretning, alt efter kundens ønske. På den måde kan dine garderobe komme til at fremstå som ny, med hjælp fra OK køkkenrenovering. 

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Garderobe sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere