30 12 13 14 info@okkr.dk

 Ultra stærk, hårdfør og praktisk overflade

kompaktlaminat

Kompaktlaminat giver et mere minimalistisk design, da det er komprimeret af flere hundrede lag laminat uden en kerne. Resultatet er en utrolig stærk og holdbar overflade.

Kompaktlaminat

 Her vises blot et lille udpluk af de mange varianter vi har i kompaktlaminat

 100 lag samlet til én herlighed!

En bordplade af kompaktlaminat er ekstremt slidstærk og hygiejnisk, og derfor et oplagt valg for dem, der ønsker en bordplade, som kan klare brug uden meget vedligeholdelse. Almindelig rengøring med rent vand på en opvredet klud er tilstrækkeligt. Kompaktlaminat kan tåle vand i modsætning til almindelig laminat – også i længere tid, da vand ikke kan trænge ind i overfladen.

A.  Et beskyttende lag melamin øverst, hvori overflade struktur presses.
B.  Et lag dekorpapir.
C.  Mange sammenpresset kerne papir (Fås i sort, hvid eller grå) 12-13 mm. 
D.  Et lag melamin.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Kompaktlaminat sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter