30 12 13 14 info@okkr.dk

Råd og vejledning ved dit eget køkkenbord

Gratis hjemmebesøg

Vi er eksperter i at forvandle køkkener. Vi er landsdækkende og har OK Eksperter i alle kanter af Danmark, der er klar til at besøge dit hjem og hjælpe med din køkkenrenovering.

tre enkelte trin til drømmekøkkenet

1. gratis hjemmebesøg ved dit eget køkkenbord

 Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du samarbejder med os. Derfor tilbyder vi altid et gratis hjemmebesøg hvor du får besøg af din lokale OK Ekspert, som har bilen fyldt med vareprøver. Det er den samme OK Ekspert, der følger dig under hele forløbet.

2. Sammen finder vi drømmeløsningen

 Vores OK Eksperter er lært grundigt op i at vejlede dig i hvordan du sammensætter låger, skuffer og andre elementer fra vores produktkatalog til dit drømmekøkken. Sammen med din OK Ekspert kan du i ro og mag se på farver og materialerne i dit eget hjem.

Montering – oftest klaret på kun en dag

Vi monterer oftest dit nye køkken, bad eller garderobe på blot en enkelt dag, Vi sørger også for at køre de gamle materialer til korrekt genanvedelse, så du hurtigt og nemt kan tage din renovering i brug, uden en carport fyldt med affald – og med god samvittighed.

Hvad går et Gratis hjemmebesøg ud på?

Et hjemmebesøg er det første skridt i retning af at realisere dit drømmekøkken. Det er en mulighed for os at lære dig og dit køkken bedre at kende samt forstå dine ønsker og behov. Vores erfarne OK Ekspert vil besøge dig i dit eget hjem for at give dig personlig rådgivning og inspiration.

Vi forstår vigtigheden af at se og røre ved materialer, før du træffer en beslutning. Derfor har vores eksperter et bredt udvalg af materialer, modeller og farveprøver med i deres bil. Du vil kunne gennemgå disse prøver sammen med vores OK ekspert og få en idé om, hvordan dit renoverede køkken vil se ud.

 Pris og arbejdsplan

Efter at have grundigt gennemgået dit køkken og dine ønsker, vil vores OK ekspert udarbejde et ufrpligtende tilbud og arbejdsplan for renoveringen. Vi stræber altid efter at give dig en konkurrencedygtig pris, der passer til dit budget, samtidig med at vi sikrer høj kvalitet og din tilfredshed.

Når du er tilfreds med løsningen og en eventuelt aftale er indgået, vil vi sætte gang i produktionen af dit køkken, bad eller garderobe. En dato for monteringen fastsættes og vores OK ekspert vil herefter være til rådighed under hele forløbet for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi ønsker at sikre, at du er fuldt informeret og tryg gennem hele processen fra start til slut.

7 gode grunde til at vælge ok køkkenrenovering

Vi har gjort det nemt for dig at vælge os til dit renoveringsprojekt. Se 7 gode grunde herunder.