30 12 13 14 info@okkr.dk

En verden af valgmuligheder med en mineralbordplade

Getacore®

Oplev den perfekte kombination af skønhed, funktionalitet og værdi med vores gennemfarvede og kompakte Getacore® bordplader. 

GetacorE®

 GetaCore® tilbydes i 3 mm og 10 mm tykkelser. 10 mm kan bruges som bordplade, mens 3 mm altid limes på en spånplade. Begge tykkelser af GetaCore® kan også fås som pålimet dekor, der giver totaltykkelser på 23, 32, 42 og 61 mm. Herunder ses et lille udvalg af sortimentet. 

 bordpladen der vil glæde dig i mange år

En Getacore® bordplade er ikke kun et stilfuldt og funktionelt valg til dit køkken eller badeværelse, men også en bordplade med enkle vedligeholdelsesbehov. Den gennemfarvede og kompakte overflade gør den nem at rengøre og modstandsdygtig over for pletter og ridser. En af fordelene ved Getacore® bordplader er deres alsidighed i tykkelserne.

Getacore® bordplader placerer sig i midten af prisskalaen, hvilket gør dem til et attraktivt valg for dem, der ønsker en kvalitetsbordplade til en rimelig pris. Du får holdbarhed, æstetik og alsidighed uden at sprænge budgettet.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Getacore® KøkkenVask

Der findes mange muligheder for din køkkenvask når du vælger en Getacore® bordplade. Én af mulighederne er at få en  GetaCore® køkkenvask der svejses sammen med pladen således vask og bordplade går ud i et, med en opbukket stålbund i GetaCore® køkkenvaske – se eksempel herpå nedenunder. Ønsker du en anden type køkkenvask, se da endnu mere fra vores store udvalg af alle køkkenvaske her.

Fås i størrelserne:

410 x 410 mm

495 x 345 mm

510 x 410 mm

710 x 410 mm

Eksempel på Frosted Star GC2245 – inkl. Vask med stålbund

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en OK Køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi oftest kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Getacore® sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter