30 12 13 14 info@okkr.dk

 Vi har løsningen til netop dit drømmekøkken!

OM OK KØKKENRENOVERING

Velkommen til OK Køkkenrenovering – Danmarks største køkkenrenoveringskæde. Vi er dedikeret til at skabe funktionelle køkkener, der opfylder DINE behov og ønsker.

År 2008 - OK Køkkenrenovering blev stiftet

Grundlagt i Vildsund Nordjylland, med en vision om at forvandle køkkener, uden at skulle udskifte hele køkkenet, men blot de dele som trængte. Konceptet var dengang helt nyt. Det bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad frem for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Det viste sig hurtigt at blive en succes, som stadig vokser og bliver kun mere populært som tiden er gået.

Ekspansion og vækst

Gennem årene oplevede vi en betydelig vækst og var nu klar til ekspansion. Her startede vores vision om at blive en landsdækkende kæde, som efter en årrække blev en realitet med 14 distrikter fordelt udover hele Danmark. Vores fokus forblev altid på kvalitet og kundetilfredshed uanset, hvor hurtigt vi ekspanderede. Vi har i dag OK eksperter kørende, i alle dele af landet og du kan derfor altid få et gratis hjemmebesæg af en lokal OK ekspert nær dig. Kæden beskæftiger til dagligt op med 80 medarbejdere, landet over.

Sander Gruppen opkøber OK Køkkenrenovering

I 2020 blev OK Køkkenrenovering opkøbt af Sander Gruppen, en førende aktør inden butiksinventar, salgsdisplay og shop in shops. Dette styrkede OK Køkkenrenoverings position og ressourcer markant, hvilket gjorde det muligt for os at udvide vores sortiment med endnu bedre løsninger til vores kunder, samt videreudvikle OK's koncept, til i dag være den absolut førende køkkenrenoverings virksomhed i Danmark - Det kommer vores kunder til gode på både kvalitet og pris.

Bæredygtighed og miljøbevidsthed

Vi erkender vigtigheden af bæredygtighed og miljøbevidsthed i vores branche. En køkkenrenonvering er det oplagte valg, når man skal forny sit køkken, bad eller garderobe på en bæredygtig måde. Ved kun at udskifte de dele som trænger og ofte genbruge korpus, kan man spare store ressourcer frem for helt nyt. Vi har stor fokus på at tilbyde materialer fra producenter, der tager et miljømæssigt ansvar. Læs mere om vores bæredygtige samarbejdspartnere her.

Vores koncept sparer dig tid og penge

Renovering er en hurtig, enkel og mere økonomisk måde at få dine drømme om nyt køkken eller badeværelse opfyldt. Ved blot at udskifte de synlige dele som låger, skuffer, bordplade og håndtag opnår du nemlig et fantastisk og bedre økonomisk resultat.

For ofte er det jo ikke hele køkkenet eller badeværelse-miljøet, der er slidt og utidssvarende. Hvorfor så betale mange penge for at udskifte det brugbare grundelement i køkken eller bad, når en renovering og udskiftning af eksempelvis låger kan opfylde dine behov langt billigere.

OK ekspert teamet udvides til dobbelt styrke

I 2021 gennemførte vi en betydelig udvidelse af vores eksisterende team ved at tilføje flere erfarne salgsrådgivere og montører til vores hold. Denne styrkelse af vores team har øget vores evne til at betjene vores kunder endnu bedre og hurtigere. Vores nye Ok eksperter er dedikerede til at forstå vores kunders behov og ønsker, mens vores erfarne montører sikrer en professionel montering af køkkenrenoveringsprojekterne. Med et større og yderst kompetent team er vi i stand til at levere skræddersyede løsninger og garantere høj kvalitet i vores arbejde til endnu flere kunder hver uge året rundt.

Ingen dyre butikker eller showroom = din besparelse

Hemmeligheden bag vores succes er, at vi holder vores omkostninger nede, så vores kunder kun betaler for den ydelse og de varer, de køber. Vi har ikke dyre udstillingslokaler og butikker, men kommer ud til vores kunder i deres hjem. Hvilket i sin helhed også giver meget bedre mening, da man her kan se prøverne i sit eget hjem, i forhold til lysindhald mm. Som vi alle ved, kan der være meget forskel på en farveprøve i en butik og i sit eget hjem.

OK Køkkenrenovering internationalt

 Vi er i dag ikke kun tilstede i Danmark. OK Køkkenrenovering har udover i Danmark, salgsafdelinger på Grønland, Færøerne, Tyskland og Sverige. Vores koncept har vist sig positivt modtaget i alle ovenstående lande, og vi forventer inden for en årrække, at kunne tilbyde vores løsninger i endnu flere lande.

Stordriftfordelene kommer dig til gode

Kæden markedsfører sig og indkøber samlet – og det giver stordriftsfordele, til glæde for dig som kunde, som kan mærke det på prisen og kvaliteten.

Det er renovering af køkken, bryggers og bad samt salg af nye garderobelåger, som er hovedforretningen – men ønsker man et helt nyt køkken, bryggers, bad, eller skydedørs-garderobe, så kan OK Køkkenrenovering også levere og montere det.

Danmarks eneste landsdækkende kæde - Din garanti

Vi gør meget for, at vores kunder føler sig trygge ved at samarbejde med os og samtidig vil vi gerne holde hvad vi lover. Derfor kan vi udlevere en leveringsgaranti, så vores kunder altid er sikre på at vi leverer til tiden.

Skulle din lokale OK forhandler komme ud for en ulykke eller andet, så han ikke kan levere bestilte/betalte varer, træder OK Garantifonden til og nabo- forhandleren vil udføre arbejdet.

Alt er dansk produceret 🇩🇰

 OK Køkkenrenovering er i tråd med renoveringen af køkkener med videre også meget opmærksomme på vores aftryk på miljøet. Derfor tænker vi bæredygtigt og anvender FSC-certificerede låger og bordplader. Endvidere har vi stor fokus på vores leverandørtransport, hvor det udviklede system er udtænkt således at det også reducerer CO2-udledningen ved kun at anvende danske fabrikker. Derved tager vi også et samfundsmæssigt ansvar ved at, kunne skabe gode, trygge arbejdspladser i danmark, hvor kvaliteten i håndværket er i absolut verdensklasse. Mindre Co2-udledning ved transport, flere danske arbejdspladser og bedre kvalitet til dig som kunde = win-win-win

Branchens største udvalg

Vi adskiller os ved at tilbyde markedets mest omfattende sortiment af køkenlåger, skuffer og bordplader. Vi har alt, hvad der findes på markedet, så vores kunder ikke behøver at begrænse sig til de få kollektioner, som typiske køkkenbutikker har at tilbyde. Vi ønsker ikke, at vores kunder absolut skal styres af kortsigtede trends eller sæsonbetingede valg.

Samtidig følger vi hos OK Køkkenrenovering naturligvis også med i udviklingen af trends og de nyeste teknologier inden for branchen. Vi er opdaterede og informerede, så vores kunder altid kan drage fordel af de seneste innovationer og moderne løsninger til deres køkken, bad eller garderobe. Hos os får vores kunder både den fulde frihed til at skabe deres personlige stil og de bedste muligheder for at implementere de nyeste trends og teknologier i deres drømmekøkken.

Danmarks førende indenfor renovering af køkkener

Vi forpligter os til at forblive innovative, inspirerende og pålidelige for vores kunder. Vores mål er at levere enestående køkkenrenoveringer, der opfylder og overgår forventningerne, samt skaber glæde og stolthed hos vores kunder og medarbejdere.

Vi forbliver dedikerede til at skabe enestående køkkener, bad eller garderober, der kombinerer æstetik, funktionalitet og holdbarhed – altid med den bæredygtige tankegang om at genbruge så meget som muligt fra det eksisterende. Vores engagement i at levere kvalitetsarbejde og den gode kundeoplevelser vil altid være vores primære fokus, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse med at skabe drømmerenoveringer for vores kunder.

i 2023 lavede vi

renoveringer

Skal din renovering være den næste?

Book et gratis hjemmebesøg

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget  gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.