Bordplader & Vaske

– Vi har løsningen til netop dit drømmekøkken, bryggers eller bad!

Her på siden har vi samlet et lille udpluk af de mange muligheder!

Du har som kunde, så mange muligheder tilgængelig, at vi umuligt ville kunne vise det hele her! Brug derfor siden til at finde inspiration og kontakt din lokale forhandler som GRATIS og uforpligtende kan komme forbi med prøver og yderligere inspiration, samt give gode råd og vejledning til din næste renovering. 

OK Køkkenrenovering = INGEN begrænsninger. Bestemt heller ikke når vi snakker bordplader. Vi får produceret vores bordplader på de største og mest anerkendte bordplade fabrikker i Danmark. Det gør at vi mere eller mindre kan tilbyde alt hvad der findes på markedet. 

Laminat, kompaktlaminat, massivtræ, granit eller komposit – vi har det hele!

Bordplader med god samvittighed

I vores arbejde og udvikling med bæredygtige renoveringer, har vi høj fokus på at kunne tilbyde produkter fra producenter der ligeledes har det miljømæssige ansvar i øjemed. Derfor tilbyder vi hos OK Køkkenrenovering et bredt sortiment af Svanemærkede bordplader fra producenten HORN.  Med miljømærket er der opmærksomhed på hele bordpladens livscyklus og indeholder derved også fokus på at anvende et begrænset energiforbrug, og at produktionsfaciliteterne lever op til strenge miljøkrav. Særligt er det også et fokus at forbedre bordpladernes levetid og i sidste ende, at produktet kan genanvendes sikkert. Ved et gratis og uforpligtende hjemmebesøg, kan din lokale OK ekspert fremvise dig alle de bordplader, der er svanemærket fra Horn bordplader.

Laminat

Kompaktlaminat

Massivtræ

Granit & Komposit

GetaCore®

Vaske

Certificerede bordplader

Videncentreret Bolius forklarer her kort, den store miljømæssige gevinst der er ved en køkkenrenovering, frem for helt nyt køkken.

Jeg vil gerne kontaktes