30 12 13 14 info@okkr.dk

Eksklusiv lågeserie

klassisk

 Eksklusiv lågeserie, som passer både til landsstil køkkenet og til kunden som ønsker et enkelt og stilrent design i en helt bestemt farve.

lakerede fronter

 Vores eksklusive serie af lakerede fronter er fremstillet i MDF med en special blanding af blade og nåletræ. Slutresultatet af fronten bestemmes i høj grad af dens densitet, blanding af nåletræer og hårdttræ, og hvordan overfladen er pudset før maling. Jo højere densiteten af ​​skiven er, desto bedre er fræseegenskaberne. Derudover giver det bedre maleregenskaber, især på kanterne, hvor der kan være problemer med, at det “suger” meget maling. Vi benytter derfor naturligvis kun MDF i højeste kvalitet grundet ovenstående.

Som kunde har du friheden til at vælge enhver NCS-farvekode, og du kan også få højglanskoder i 90 glans.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget  gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en Klassisk køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Klassisk sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter