30 12 13 14 info@okkr.dk

Stilrent og tidløst

design

  Vores Design sortiment indeholder materialer fra øverste hylde – Finér, laminat og linoleum. Dansk produceret kvalitets håndværk, der virkelig kan få dit køkken til at emme af kvalitet og top moderne stil.

finér

 Vi tilbyder et bredt udvalg af finér. Vi skræddersyer finér til dit præcis dit køkken i følgende træsorter: Eg, Røget Eg, Valnød, Ask, Bøg, Mahogni, Teak.
Vi har mange flere varianter end vist her,  så kontakt din lokale OK ekspert og hør nærmere.

Det eksklusive valg

Ønsker du at kræse lidt ekstra for detaljerne, giver massive trælameller et eksklusivt og naturligt udtryk, som især er velegnet til de skandinaviske hjem og køkkener. Skal dit køkken være lyst og indbydende, er hvid eg lamel et godt valg, mens de sorte eg lameller med de mørke toner kan skabe en flot kontrast til de lyse nuancer.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

grebsmuligheder til finér

laminat

 Vi kan producere vores fronter og frisider i et stort udvalg af laminat farver, herunder ses blot et lille udpluk til inspiration. Din lokale OK forhandler kan fremvise flere muligheder ved et hjemmebesøg.

Det praktiske valg

En køkkenlåge af laminat er et ideelt valg, hvis du ønsker en slidstærk og robust låge. Dette gør det til det perfekte valg, hvis du har små børn eller husdyr, der kan medføre hård behandling af lågen.

Laminat gør det let at fjerne pletter og fedtede fingeraftryk fra din køkkenlåge. Med blot en opvredet klud kan du let og hurtigt rengøre din låge hver dag. Dette gør det til en praktisk og bekvem løsning til dit køkken.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Grebsmuligheder til laminat

linoleum

  Linoleum er kendt for sin ultra flotte finish og stærke holdbarhed. Her er der virkelig tale om høj kvalitet og design. Linoleum er desuden et bæredygtig valg, som er fremstillet af fintmalet granulat af oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks tilsat træmel, kalk og farvepigmenter.

Vi tilbyder et stort sortiment inden for Linoleums fronter – her et lille udpluk af de mange farver vi kan skifte dine låger til.

  “Vi gik med Linoleum for at få den her lækre bløde og matte overflade. Og så er det jo et kæmpe plus at det er så let at vedligeholde.”

Alexander Bernstoff, Charlottenlund

grebsmuligheder til linoleum

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt , med en Design køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Eksklusivt design i skønne materialer

Køkkenet er hjemmets hjerte, og vores mål er at omdanne det til en ægte perle af eksklusivt design og luksuriøse materialer. Med vores ekspertise og fokus på kvalitet kan du forvente et køkken, der ikke kun er smukt, men også praktisk og komfortabelt.

Lækkert design

Vores passion er at skabe køkkener, der er mere end blot funktionelle rum. De er skræddersyet til den oplevelse du selv længes efter, til at gøre dit hjem til dit eget. Uanset om du drømmer om en moderne minimalistisk stil eller en klassisk og tidløs æstetik, er vores eksperter klar til at realisere din vision.
Vi tror på, at et køkken skal afspejle din personlige smag og skabe en behagelig atmosfære, hvor du kan nyde hverdagens øjeblikke.

Bredt udvalg

Vi arbejder tæt sammen med dig for at finde løsninger, der passer til både budgettet, og samtidig leverer topdesign og materialer. Hos os kan du få et køkken, der er både elegant og økonomisk overkommeligt.

 Perfekt finish

Det er ofte de små detaljer, der fuldender et køkken, og valget af greb til skabe og skuffer er ingen undtagelse. Vores udvalg af skabsgreb giver dig mulighed for at tilføje det perfekte finish til dit køkken. Uanset om du foretrækker moderne og minimalistiske greb eller mere klassiske og traditionelle stilarter, har vi noget, der passer til din smag, og kan tilføje personlighed og funktionalitet til dit køkken.

Vi stræber efter at skabe rum, der ikke kun imponerer ved første øjekast, men også leverer daglig funktionalitet og komfort.
Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forvandle dit køkken til din egen oase af skønhed og stil.
Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og gøre din køkkendrøm til virkelighed.

Vi har meget mere i vores Design sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter