30 12 13 14 info@okkr.dk

 Helstøbte vaske, bordvaske og smukke bordplader

Vaske til bad

  Badeværelset er blevet til et velværerum, hvor de små detaljer og flotte materialer går hånd i hånd.

helstøbte vaske

 Her er blot et lille udpluk af vores store udvalg, som kan bruges til inspiration.

Er du på udkig efter et nyt badeværelse?

Hos OK Køkkenrenovering tilbyder vi et bredt udvalg af badeværelsesmøbler i forskellige farver, designs og materialer. Vi kan levere store badeværelsesopsætninger med dobbeltvask og massive stenbordplader eller pladsbesparende og stilfulde løsninger til små badeværelser.

Vi kan levere individuelle mål tilpasset til dit rum, dine ønsker og behov. Hos os er der ingen grænser for, hvordan dit drømmebadeværelse kan se ud!

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

Bordmonterede vaske

 Her er blot et lille udpluk af vores store udvalg, som kan bruges til inspiration.

Thorshavn – den nye klassiker

 Kunden ønskede sig et badeværelse med flotte detaljer og et autentisk nordisk udtryk. Resultatet er en skøn forening mellem Solid Surface 12 mm. Arctic White bordplade, Thorshavn 50-30 vask, de smukke trælameler i røget eg og mat sorte detaljer.

Thorshavn vasken og alle vores øvrige helstøbte vaske fåes i et væld af materialer og farver.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser.

Vægmonterede vaske

 Her er blot et lille udpluk af vores store udvalg, som kan bruges til inspiration.

Farver og materialer

Hos OK Køkkenrenovering tilbyder vi et bredt sortiment af spændende farver og slidstærke materialer. Alle farver og materialer er nøje udvalgt for at sikre dig den optimale oplevelse af kvalitet og design.

Støbt marmor

Badeværelsesbordpladerne har en stærk gelcoat overflade og en kerne bestående af kunststof og naturlige mineraler. Støbt marmor fås i glansfuld eller silkemat finish og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Betonex

Badeværelsesbordpladerne har en stærk gelcoat overflade og en kerne bestående af kunststof og naturlige mineraler. Produktet er tilsat akryl granulat for unik farve og struktur. Betonex fås i silkemat finish og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Granitex

Bordpladerne har en stærk gelcoat overflade tilsat akryl granulat for unik farve og struktur. Kernen består af en sammensætning af kunststof og naturlige mineraler. Granitex fås med blank eller silkemat finish og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Stone

Helstøbt komposit materiale med quartz/sten. Overfladen er særdeles slidstærk, rengøringsvenligt og har en smuk silkemat finish. og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Solid Surface

Solid Surface er et homogent kompositmateriale, der består af en særlig blanding af akryl, polyester, aluminiumspulver (ATH) og farvepigmenter. Det har en slidstærk, let rengøringsvenlig og smuk silkemat bakterieresistent overflade og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Art-Line

Solid Surface Art-Line er et homogent komposit materiale med et unikt udtryk og mønster. Det består af en blanding af akryl, aluminiumspulver (ATH) og farvepigmenter. Materialet er særdeles slidstærkt, rengøringsvenligt og har en smuk silkemat bakterieresistent overflade og kan rengøres med almindelig husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med husholdningseddike efterfulgt af skylning med varmt vand.

Glas

Glas er naturligt fremstillet af kvarts og er af høj kvalitet uden jern. Det er rengøringsvenligt og tåler almindeling husholdningsmidler. Kalkaflejringer kan fjernes med f.eks. husholdningseddike, og kræver ellers ikke vedligeholdelse. Anbefalet rengøring er vand og sæbe eller glasrens efterfulgt af polering med en blød klud.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt bad hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en badrenovering. Ved en badrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Vaske til bad sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter