30 12 13 14 info@okkr.dk

Robust, slidstærkt og farvestabil

premium

 en premium badrenovering og vælg mellem et væld af smukke farver og fine strukturer. Hvad enten du er til en klassisk lys eller til en dristig sort med eg-struktur, så kan du få lige præcis, hvad hjertet begærer.

folie

Vores folielåger i Premium sortimentet fås i et væld af farver. Langt de fleste kan laves til alle typer låger – men der er nogle enkelte, der ikke kan produceres i grebsfri. Se hvilke ved at trykke på den pågældende farve. Herunder ses et lille udvalg af vores farver.

folie MED struktur

Herunder ses et lille udvalg af vores farver og strukturer. Hvis du vil se hele vores udvalg, kontakt da en OK ekspert.

 Opgradér dit badeværelse med vores foliefronter

Vores foliefronter er den perfekte løsning til at give dit bad et nyt og friskt udseende uden at sprænge budgettet. Med vores brede udvalg af farver og mønstre, kan du nemt tilpasse dit badeværelse til din personlige stil og smag.

Vores foliefronter er ikke kun stilfulde, men også holdbare og nemme at rengøre. De er lavet af materialer af høj kvalitet, der modstår ridser og pletter, og som samtidig er nemme at vedligeholde. Du kan være sikker på, at de vil holde sig smukke og funktionelle i mange år fremover.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

folie i højglans

Vores højglans folier fåes ej i grebsfri.

Modeller

Herunder ses et udvalg af vores mange front modeller. Fronterne kan vælges i et væld af folier, så du kan sætte dit eget personlige præg på dit bad.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt bad hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en Premium badrenovering. Ved en badrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Premium sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter