30 12 13 14 info@okkr.dk

Sådan gør vi

– køkkenrenovering trin for trin

Se en kort animationsvideo og bliv klogere på vores koncept

OK Køkkenrenoverings koncept
– sparer dig tid og penge

Renovering er en hurtig, enkel og billig måde at få dine drømme om nyt køkken eller badeværelse opfyldt. Ved blot at udskifte de synlige dele som låger, skuffer, bordplade og håndtag opnår du nemlig et fantastisk og billigt resultat.

For ofte er det jo ikke hele køkkenet eller badeværelse-miljøet, der er slidt og utidssvarende. Hvorfor så betale mange penge for at udskifte det brugbare grundelement i køkken eller bad, når en renovering og udskiftning af eksempelvis låger kan opfylde dine behov langt billigere.

Køkken, bryggers, garderobe eller bad – monteret på 1 dag

OK Køkkenrenovering realiserer dine drømme om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe hurtigt og billigt ved kun at udskifte de dele, som er nedslidte eller utidssvarende – det kan være udskiftning af låger, skuffer og bordplade.
Arbejdet bliver oftest udført på kun 1 dag!

Få nyt køkken, bryggers, garderobe eller bad på 1 dag

Med en renovering får du også langt hurtigere et færdigt resultat. Vi kan renovere et køkken, bryggers, garderobe eller bad på blot en dag – og så sviner eller larmer en renovering heller ikke så meget som udskiftning af et helt køkken , eller bad.

Men ønsker du et helt nyt køkken, bryggers, garderobe eller bad – så kan vi også både levere og montere det for dig.

Ingen dyre omkostninger

Hemmeligheden bag vores succes er, at vi holder vores omkostninger nede, så vores kunder kun betaler for den ydelse og de varer, de køber. Vi har ikke dyre udstillingslokaler og butikker, men kommer ud til vores kunder i vores salgsvogne. Se kommentarer fra vores kunder her.

7 gode grunde til at vælge OK Køkkenrenovering A/S

✓  DANSK PRODUCERET

✓  PASSER TIL ALLE MÅL 

✓  ALTID EN OK EKSPERT NÆR DIG 

✓  OVER 300 FORSKELLIGE FRONTER I ALLE PRISLAG 

✓  PROFFESSIONEL RÅDGIVNING 

✓  DANMARKS DYGTIGSTE KØKKENMONTØRER   

✓  DIREKTE FRA FABRIK TIL KUNDE – DIN BESPARELSE

     

1. Gratis hjemmebesøg

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du samarbejder med os. Derfor tilbyder vi altid et gratis hjemmebesøg hvor du får besøg af din lokale OK Ekspert – og det er den samme OK Ekspert, der følger dig under hele forløbet.

2. Sammen finder vi frem til jeres drømmekøkken

Vores OK Eksperter er lært grundigt op i at vejlede dig i hvordan du sammensætter låger, skuffer og andre elementer fra vores produktkatalog til dit drømmekøkken. OK Eksperterne har bilen fuld af diverse vareprøver, så du kan se farver og materialerne i dit hjem.

3. Montering

Vores OK Eksperter monterer dit nye køkken på en enkelt dag, og sørger også for at køre dit gamle køkken til korrekt genanvedelse, så du kan tage dit nye køkken i brug med god samvittighed.

Videncentreret Bolius forklarer her kort, den store miljømæssige gevinst der er ved en køkkenrenovering, frem for helt nyt køkken.

Jeg vil gerne kontaktes