> Sådan gør vi - OK Køkkenrenovering

OK Køkkenrenoverings koncept
- sparer dig tid og penge

 

Renovering er en hurtig, enkel og billig måde at få dine drømme om nyt køkken eller badeværelse opfyldt. Ved blot at udskifte de synlige dele som låger, skuffer, bordplade og håndtag opnår du nemlig et fantastisk og billigt resultat.
 

For ofte er det jo ikke hele køkkenet eller badeværelse-miljøet, der er slidt og utidssvarende. Hvorfor så betale mange penge for at udskifte det brugbare grundelement i køkken eller bad, når en renovering og udskiftning af eksempelvis låger kan opfylde dine behov langt billigere.

Få nyt køkken, bryggers, garderobe eller bad på 1 dag

 

Med en renovering får du også langt hurtigere et færdigt resultat. Vi kan renovere et køkken, bryggers, garderobe eller bad på blot en dag - og så sviner eller larmer en renovering heller ikke så meget som udskiftning af et helt køkken , eller bad.

Men ønsker du et helt nyt køkken, bryggers, garderobe eller bad – så kan vi også både levere og montere det for dig.

Sådan gør vi trin for trin

Første besøg

Når du har booket et gratis hjemmebesøg hos din lokale OK Ekspert kommer vi hjem til dig for at lytte til dine ønsker og behov, vise dig modeller, farver, tilbehør, greb m.m.

Derefter kan vi komme med gode forslag og tips til, hvordan du får realiseret dine drømme. Vi leverer og monterer også helt nye køkken- og bademiljøløsninger.

Fast pris på et kvarter

Når vi har taget mål af dit køkken, så giver vi dig et løsningsforslag. Vi kan på stedet udregne en fast pris inclusiv montage ud fra de låger m.m vi er blevet enige om. Derefter kan du i ro og mag gennemgå vores tilbud.

Når du har accepteret prisen, så aftaler vi, hvordan du ønsker løsningen finansieret.Vi kan finansere din renoveringsopgave med et Sparexpres lavrente boliglån på kun 7.98%    f.eks.kr.20.000,00 til kun kr.309,00 pr.mdr.

Og det er altid den samme OK Ekspert du har kontakt med under hele forløbet.

Levering og montage

Vi garanterer, at leverancen og montagen af dit nye køkken eller bad sker på den dag, som vi har aftalt. OK Køkkenrenovering har nemlig selv et stort netværk af lokale OK Eksperter, der monterer køkken, bad og garderober.

Taler vi om en renovering med udskiftning af låger, skuffer og bordplade, så kan vi montere dit nye køkken eller bad på en dag. Helt nye køkkener og bad tager længere tid.

Jeg vil gerne kontaktes

Danmarks eneste landsdækkende kæde – din garanti for tryghed og kvalitet!