> Gratis hjemmebesøg - OK Køkkenrenovering

Gratis hjemmebesøg

 

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du samarbejder med os. Og vores erfaring har vist os, at den personlige kontakt mellem os og vores kunder betyder meget.

Derfor tilbyder vi altid et gratis hjemmebesøg, hvor du får besøg af din lokale OK Ekspert – og det er den samme OK Ekspert, der følger dig under hele forløbet.

Alle vores OK Eksperter kan - udover at give gode råd og tips om køkken, bad og garderober - også fortælle dig om priser, tage mål af dit køkken eller bad og på få minutter udregne en fast pris samt lave en arbejdsplan over de opgaver og de materialer, som I er blevet enige om.

Prisen er inklusiv montering, og det er din lokale OK-Ekspert, du er i kontakt med under hele forløbet - fra hjemmebesøg til afslutning.

Træf beslutninger ved dit eget køkkenbord

 

Hjemmebesøget har også den fordel, at du i ro og mag kan få fremvist modeller og farver i dit eget køkkenmiljø.

Samtidig kan du ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af materialer, samt gennemgå vores tilbud på en fast pris og arbejdsplan.

Et hjemmebesøg er gratis og helt uforpligtende. Du kan derfor allerede nu booke et hjemmebesøg hos din lokale OK Ekspert som du finder her nedenfor.

 

Forhandlere

Jeg vil gerne kontaktes

Danmarks eneste landsdækkende kæde – din garanti for tryghed og kvalitet!