> Om os - OK Køkkenrenovering

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008 af de to partnere Ole Jensen fra Aalborg og Harry Brogaard fra Vilsund.

Konceptet var dengang helt nyt. Det bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad frem for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Og det viste sig hurtigt at blive en succes, som stadig vokser.

 

15 distrikter over hele landet

I dag har OK Køkkenrenovering salgsafdelinger i 15 distrikter fordelt over hele landet. Med 26 OK Eksperter, som alle har en fortid som enten håndværker, køkkensælger eller lignende er de godt klædt på til at møde kunderne og give en god rådgivning samt selv stå for montering og renovering af køkken og bad.

Ingen af afdelingerne har en fysisk butik eller showroom, men alle OK eksperterne har en veludstyret salgsvogn, som de kører ud til kunderne i. Her møder de kunderne i deres eget køkkenmiljø, hvor kunderne i ro og mag kan se eksempler på låger, skuffer, bordplader m.m.

 

Samlet markedsføring og indkøb

Man kan også året rundt møde OK Køkkenrenoverings udstillingsvogne over hele landet på markedspladser, ved messer, på bytorve – ja, de steder, hvor folk samles.

Kæden markedsfører sig og indkøber samlet – og det giver stordriftsfordelen til glæde for kunderne, som kan mærke det på prisen.

Det er renovering af køkken, bryggers og bad samt salg af nye garderobelåger, som er hovedforretningen – men ønsker man et helt nyt køkken, bryggers, bad, eller skydedørs-garderobe, så kan OK Køkkenrenovering også levere og montere det.

Se liste over forhandlere via linket nedenunder.

Forhandlere

Jeg vil gerne kontaktes

Danmarks eneste landsdækkende kæde – din garanti for tryghed og kvalitet!