30 12 13 14 info@okkr.dk

Køkken

– Vi har løsningen til netop dit drømmekøkken!

Her på siden har vi samlet et lille udpluk af de mange muligheder!

Du har som kunde, så mange muligheder tilgængelig, at vi umuligt ville kunne vise det hele her! Brug derfor siden til at finde inspiration og kontakt din lokale forhandler som GRATIS og uforpligtende kan komme forbi med prøver og yderligere inspiration, samt give gode råd og vejledning til din næste køkkenrenovering. 

Mulighederne ved en køkkenrenovering er uendelige, derfor har vi delt det op i 4 sortimenter.

Vi har delt vores sortiment op i 4 forskellige serier, med hvert deres helt specielle udtryk – skræddersyet til dit hjem og økonomi. Basic+, Premium, Design og Klassisk. Få et overblik over stilarter, type af materialer og et udpluk af de mange farver vi kan tilbyde.

Vores 4 serier går på tværs af alle vores kategorier, som sikre dig, at du får det rigtige udtryk til både køkken, garderobe, bad og bryggers.

Ønsker du et helt nyt køkken?

Leder du efter den rigtige løsning på et splinternyt køkken, bad eller bryggers kan vi naturligvis også tilbyde helt nye OK-køkkener i samarbejde med en af Danmarks førende køkkenproducenter.

Basic+

– Vores prisbevidste sortiment

Premium

– Robust, slidstærkt og farvestabile folie fronter

Design

– Stilrent og tidløst design

Klassisk

– Eksklusiv lågeserie

Nye Køkkenlåger

Er du på udkig efter nye køkkenlåger?

Så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har et stort udvalg af køkkenlåger i forskellige stilarter og materialer, så du kan finde lige præcis de låger, der passer til dit køkken.

Vores nye køkkenlåger er fremstillet af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år fremover. De er også nemme at vedligeholde, så du kan holde dit køkken pænt og indbydende uden for meget besvær.

Når du vælger nye køkken låger hos OK Køkkenrenovering, får du også mulighed for at vælge mellem et væld af farver og finisher, så du kan få låger, der passer perfekt til dit køkken, dit hjem og ønskede økonomi her til.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af nye køkkenlåger Basic+, Premium, Design eller Klassisk og find de låger, der passer bedst til dit køkken. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opdatere dit køkken med et nyt og stilfuldt look!

Benyt dig af kontakt formularen nedenfor eller >klik her< og få et gratis og 100% uforpligtende opkald af din lokale OK ekspert.

Jeg vil gerne kontaktes