30 12 13 14 info@okkr.dk

Er du vores nye forhandler i Midtjylland?

Kontakt

Navn: Michael Riis

Unik mulighed i forbindelse med generationsskifte i det Midtjyske.

– Er du vores nye forhandler i Midtjylland?

Vil du med på en spændende rejse med OK Køkkenrenovering har du nu muligheden for, at købe dig ind som vores nye selvstændige forhandler i Midtjylland. Vi er i kraftig vækst, så måske er du vores nye forhandler?

Lige netop dette distrikt er velkonsolideret med en bred tilstedeværelse i lokalmiljøet og tæt på vores leverandører og sparringspartnere.

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende kæde i vækst som renoverer køkkener, bad og garderober, men også laver helt nye køkkener, hvis dette ønskes.

OK Køkkenrenovering er en landsdækkende køkkenkæde, som blev stiftet i 2008. Vi har i dag 14 forhandlere i Danmark og en enkelt i Tyskland. Vi har hovedkontor i Hinnerup med dertilhørende showroom og uddannelsesakademi, hvor vi uddanner vores sælgere og montører.

Konceptet bygger på at udskifte låger, skuffer og bordplader i køkken og bad i stedet for at rive hele køkkener eller bademiljøer ned og bygge nyt fra bunden. Vi skræddersyer vores produkter på mål efter kundens behov.

Som forhandler i OK Køkkenrenovering arbejder du som selvstændig erhvervsdrivende, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores leverandører og øvrige forhandlere for at skabe den største værdi for vores kunder. Du tilrettelægger selv din hverdag, og administrerer selv booking af kundemøder og afholdelse af kundemøder. Dette foregår ved et hjemmebesøg hos kunden, hvor I stille og roligt i kundens omgivelser kan skabe lige netop den løsning, som kunden ønsker.

Vi forventer, du er service- og løsningsorienteret og elsker salg og tæt kundekontakt. Ly- der alt dette som noget for dig, er du måske vores nye forhandler.

Forhandlerrettigheder over distriktet købes af nuværende forhandler.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte kædechef Michael Riis på tlf. 26835199

Ansøgning samt CV sendes til Michael Riis, mail – okkr51@okkr.dk