> Distrikt 16 København nord - OK Køkkenrenovering
OK16-19_PerB.jpg

Per Bystrup

Salgskonsulent
T: 40 803 116
E: okkr116@okkr.dk

Per Bystrup er vores OK Ekspert i distrikt 16, som dækker bl.a. København Ø, København N, København NV og Søborg. Se den komplette liste nedenfor. Her står han for salg, måltagning og montage.

Per Bystrup:

OK Køkkenrenovering er et enkelt og effektivt koncept, som sparer kunderne for både penge og tid. For det er enkelt og ukompliceret for kunderne, når jeg kommer på hjemmebesøg.

Her viser jeg vores modeller frem, samtidig med, at jeg kan se køkkenet, som skal renoveres. Under hjemmebesøget kan vi klare alle de planmæssige opgaver under et.

Under første besøg tager jeg også mål, og når vi har fundet de materialer, som skal bruges, kan jeg i løbet af ganske kort tid udregne en fast pris for materialer og arbejdet.

Så laver vi kontrakten, og arbejdet kan sættes i gang. Således sparer kunden tid. Selve monteringsarbejdet kan vi ligeledes klare på kun en dag."

Og så kan jeg godt lide tanken med, at vi genbruger de dele i et køkken, der ikke fejler noget, og kun udskifter de dele, der er slidte. Det sparer kunden for unødvendige omkostninger.

Forhandlere

Distrikt

16

Landsdel:

København nord

Byer:

København N, København NV, København Ø, Brønshøj, Herlev, Skovlunde, Ballerup, Søborg

Postnr:

2100, 2200, 2400, 2700, 2730, 2740, 2750, 2860

Vi udstiller:

Jeg vil gerne kontaktes

Danmarks eneste landsdækkende kæde – din garanti for tryghed og kvalitet!