> Distrikt 13 Sydvestvendsyssel - OK Køkkenrenovering
Ole.jpg

Ole Jensen

Forhandler
T: 3012 9400
E: okkr0@okkr.dk

Ole Jensen er vores OK Ekspert i distrikt 13, som dækker Vadum, Aabybro, Brovst, Pandrup, Blokhus og Fjerritslev.

Ole har flere års erfaring som køkkenkonsulent, hvilket kommer kunden til gode ved hjemmebesøget.

Når Ole er på hjemmebesøg, kan han derfor hurtigt tage mål af det eksisterende køkken eller bad, efter han har rådgivet kunden i valg af farver og materialer.

Ole Jensen:

OK Køkkenrenovering er et enkelt og effektivt koncept, som sparer kunderne for både penge og tid. For det er enkelt og ukompliceret for kunderne, når jeg kommer på hjemmebesøg.

Her viser jeg vores modeller frem, samtidig med, at jeg kan se køkkenet, som skal renoveres. Under hjemmebesøget kan vi klare alle de planmæssige opgaver under et.

Under første besøg tager jeg også mål, og når vi har fundet de materialer, som skal bruges, kan jeg i løbet af ganske kort tid udregne en fast pris for materialer og arbejdet.

Så laver vi kontrakten, og arbejdet kan sættes i gang. Således sparer kunden tid. Selve monteringsarbejdet kan vi ligeledes klare på kun en dag.

Og så kan jeg godt lide tanken med, at vi genbruger de dele i et køkken, der ikke fejler noget, og kun udskifter de dele, der er slidte. Det sparer kunden for unødvendige omkostninger.

Forhandlere

Distrikt

13

Landsdel:

Sydvestvendsyssel

Byer:

Vadum, Aabybro, Brovst, Pandrup, Blokhus, Fjerritslev

Postnr:

9430, 9440, 9460, 9490, 9492, 9690

Vi udstiller:

Jeg vil gerne kontaktes

Danmarks eneste landsdækkende kæde – din garanti for tryghed og kvalitet!