30 12 13 14 info@okkr.dk

Vores prisbevidste sortiment

basic+

Ønsker du slidstærke låger der holder mange år frem, er nemme at rengøre og som er i den prisvenlige ende af skalaen? Så er en køkkenrenovering med Basic+ det oplagte valg for dig!

melamin

Basic+ fronter produceres i 16mm. MDF fronter med super slidstærke melamin overflader og stødfaste kantbånd i ABS plast. Alle vores fronter i Basic+ sortimentet produceres individuelt og efter mål i mange farver og træstrukturer. Se et lille udvalg herunder.

det prisvenlige valg

I vores basic+ serie får du rigtig meget køkken for en overkommelig pris. Den samlede pris afhænger dog af, hvad du ellers prioriterer – her har dit valg af bordplade, tilbehør og skuffeløsning især en stor betydning.

Du kan sammen med din lokale OK Ekspert træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af farver og materialer ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser. Ved hjemmebesøget  gennemgår vi sammen vores tilbud og du får en fast pris og arbejdsplan.

før & efter

 Her kan du se eksempler på, hvordan et gammelt køkken hurtigt og nemt kan komme til at fremstå som nyt, med en Basic+ køkkenrenovering. Ved en køkkenrenovering udskifter vi kun de synlige flader som låger, bordplade og indretning, alt efter kundens ønske.

Se flere eksempler HER

Vi har meget mere i vores Basic+ sortiment

Kontakt din lokale OK ekspert HER og hør nærmere

Eller find mere inspiration i et af vores andre sortimenter