Køkken, bryggers, garderobe eller bad - monteret på en dag

OK Køkkenrenovering realiserer dine drømme om nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe hurtigt og billigt ved kun at udskifte de dele, som er nedslidte eller utidssvarende – det kan være udskiftning af låger, skuffer og bordplade.


Og arbejdet bliver udført på kun én dag. Det koncept har gjort os til en succes, siden vi startede vores landsdækkende køkkenkæde i 2008. Vi har i dag 26 OK Eksperter i 16 distrikter fordelt over hele landet. Find din lokale OK Ekspert her.

 

 

Ingen dyre omkostninger

Hemmeligheden bag vores succes er, at vi holder vores omkostninger nede, så vores kunder kun betaler for den ydelse og de varer, de køber. Vi har ikke dyre udstillingslokaler og butikker, men kommer ud til vores kunder i vores salgsvogne. Se kommentarer fra vores kunder her.

 

Gratis hjemmebesøg

Renovering

Vi kan således vise vores brede sortiment af låger, skuffer og tilbehør til køkken, bad og garderobe frem i dit eget hjem samtidig med, at vi giver gode råd og vejledning. Et hjemmebesøg er helt gratis og vores koncept sparer dig for både penge og tid.

 

Nyt køkken, Danmarks største udvalg

Hvis du tænker på at udskifte dit gamle køkken, får du et godt tilbud på kun 90 minutter, når din OK Ekspert er på hjemmebesøg. 

 

Læs mere om vores koncept og hvordan vi gør her.

 


 

Finansiering

Nye låger fra kun kr. 309,00 pr. måned.

Vi finansierer nu din renovering med lavrente boliglån fra SparXpres med en rente på kun 7,98%.


Klik her, og se hvor lidt det koster pr. måned.