Vi udstiller;

19-21/5 Livsstilsmesse. Valdemar Slot, Slotsalle'en 100, Tåsinge

6-8/7 Otterup Kræmmermarked, Horsebækvej 23, Otterup

13-15/7 Ørbæk marked, Markedspladsen, Svendborgvej 31, Ørbæk

17-19/8 Gelsted Marked, Søndergade 78, Gelsted

21-23/9 Egeskov Marked, Bøjdenvej 22, Kværndrup

28-30/9 Langeskov Kræmmermarked, Grønvangen, Langeskov

26-28/10 Gør din bolig bedre, Odense Congress Center, Ørbækvej 350, Odense SØ

Per Springborg & Kjeld Haldkjær - Distrikt 10

Kjeld Haldkjær er vores OK Ekspert i distrikt 10, som dækker Fyn og smålandsøerne. Til salg får han hjælp af sælger Per Springborg. Selv står Kjeld Haldkjær for salg. Lars Rudolph er medindehaver af firmaet og han er ansvarlig for monteringen.

Kjeld Haldkjær er udlært tømrer og bygningssnedker og har i mange år arbejdet som køkken-montør for flere af de store køkkenkæder, før han blev OK Ekspert i 2009.

 

Kjeld Haldkjær:

"OK Køkkenrenovering er et koncept, som kunderne kan føle sig trygge ved, fordi vi er en stærk landsdækkende køkkenkæde, hvor vi samarbejder på kryds og tværs - blandt andet med fælles indkøb. Det betyder, at vi kan holde priserne nede til fordel for kunderne."


"Derudover er konceptet tilrettelagt, så det er nemt og ukompliceret for kunderne. Når jeg kommer på hjemmebesøg i min salgsvogn, har jeg modeller og farver med, så kunden ikke skal ind i en butik. Det sparer tid for kunden.

 Under besøget tager jeg en grundig snak med kunderne om deres behov og ønsker. Derefter tager jeg mål af det eksisterende køkken, og udregner med det samme en fast pris. Nemt, hurtigt og ukompliceret."

"Selve renoveringen af køkkenet tager kun en dag. Og kunden slipper for en masse roderi i sit hjem samtidig med, at arbejdet bliver igangsat om morgenen og er færdig om eftermiddagen. Hurtigt og nemt for kunden."

 

 

 

Se de øvrige forhandlere her