Vi udstiller:

 

Kjartan Søgaard - Distrikt 15

Kjartan Søgaard er vores OK Ekspert i distrikt 15, som dækker Korsør, Slagelse, Næstved, Tappernøje, Haslev, Stevns, Herfølge, Vordingborg, Møn, Falster, Lolland, Tåstrup og Køge. Her står han for salg og montage.

Kjartan Søgaard blev OK Ekspert i 2009. Før det havde han - siden 1983 - egen møbelfabrik, og har således mange års erfaring indenfor salg og montage.

 

Kjartan Søgaard:

 

"OK Køkkenrenovering er et enkelt og effektivt koncept, som sparer kunderne for både penge og tid. For det er enkelt og ukompliceret for kunderne, når jeg kommer på hjemmebesøg.

Her viser jeg vores modeller frem, samtidig med, at jeg kan se køkkenet, som skal renoveres. Under hjemmebesøget kan vi klare alle de planmæssige opgaver under et ."

" Under første besøg tager jeg også mål, og når vi har fundet de materialer, som skal bruges, kan jeg i løbet af ganske kort tid udregne en fast pris for materialer og arbejdet.".

"Så laver vi kontrakten, og arbejdet kan sættes i gang. Således sparer kunden tid. Selve monteringsarbejdet kan vi ligeledes klare på kun en dag."

"  Og så kan jeg godt lide tanken med, at vi genbruger de dele i et køkken, der ikke fejler noget, og kun udskifter de dele, der er slidte. Det sparer kunden for unødvendige omkostninger."

 

 

 

Se de øvrige forhandlere her