Vi udstiller:

Alle lørdage/søndage kl. 10-16 på
Den lille grønnes Kræmmermarked, Hjulmagervej 3, Holbæk

 

 

 

 

 

Kim Søgaard  Distrikt 14

Kim Søgaard er vores OK Ekspert i distrikt 14, som dækker Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Sorø, Ringsted og Roskilde. Her står han for salg, måltagning og montage. Kim Søgaard har derudover en lokal tømrer tilknyttet, som hjælper med montage.


Kim Søgaard har været OK Ekspert siden 2012 og han har tidligere arbejdet med salg.Derudover er Kim Søgaard udlært elektriker. Den baggrund trækker han på, når han kommer ud til kunderne.

 

Kim Søgaard:

 

" En af OK Køkkenorenverings fordele er, at konceptet favner bredt. Som kæde kan vi holde nogle konkurrencedygtige priser og samtidig have mange forskellige lågetyper etc på hylderne. Det giver kunderne et stort sortiment at vælge udfra.

Samtidig spænder vi også prismæssigt fra den billige ende til den dyre. Men prisen kan vi holde nede, fordi vi ikke har en dyr butik, men selv kører ud til kunderne i vores salgsvogne - og det gør vi tilmed på alle tider af dagen."

 

" En anden fordel for kunden er, at vi kommer på hjemmebesøg. Her foregår vores salg, fremvisning og vejledning i kundens eget hjem. Det sparer kunden for tid og skaber en tryghed, fordi alting foregår stille og roligt.

Det er også en fordel for kunden, at alle vi OK Eksperter er professionelle køkkensælgere og montører, som ved, hvad vi taler om, og derfor hurtigt kan give den rigtige vejledning."


" Vi er tilmed hurtige. Renoveringen af et køkken tager kun en dag, mens det kan tage to-tre dage med monteringen af et nyt køkken. Vi er også meget effektive. For under første besøg, kan vi både udregne en fast pris og aftale en dato for montering samtidig med, at vi tager mål og laver ordrebeskrivelse. Hurtigt, ukompliceret og effektivt."

Se de øvrige forhandlere her