Vi udstiller:

 

 

 

Henning Brodersen  - Distrikt 8

Henning Brodersen er vores OK Ekspert i distrikt 8, som dækker Kolding, Ribe, Christiansfeld, Toftlund, Tønder, Nordtyskland og Fredericia. Her står han for salg og montage af køkken og bad. Derudover samarbejder han med to lokale håndværkere, der hjælper til med montage.

 

Henning Brodersen har en baggrund som tømrer og byggekonstruktør, hvilket giver ham en god ballast, når han skal rådgive og stå for montagen ude hos kunderne. Han har arbejdet i køkkenbranchen siden 1990 og siden 1997 som OK Ekspert hos OK Køkkenrenovering.

 

Henning Brodersen:

 

”OK Køkkenrenoverings koncept tiltaler mig, og jeg har stort set kun gode erfaringer. For vi tilbyder en billig, men god løsning og vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Under et hjemmebesøg kan vi klare flere opgaver under et.”

 

”For når jeg har talt med kunden om ønsker og behov, kan jeg gennemgå det eksisterende køkken og derefter give god vejledning om kundens muligheder mht. låger, skuffer og bordplade. Udmålingen tager jeg også under første besøg og kan straks regne en pris ud.”

 

”Så mine tre nøgleord er kvalitet, hurtig montage og effektivitet – udover tryghed. For det skaber tryghed for kunden, at det kun er mig, der skal kontaktes under hele forløbet. Det gør også hele forløbet mere enkel og ukompliceret for kunden.

 

Se de øvrige forhandlere her