Vi udstiller:

 

Heinrich Steinbeck - Distrikt 9

Heinrich Steinbeck er OK Ekspert i distrikt 9, som dækker Haderslev, Vojens, Rødekro, Aabenraa, Tinglev og Sønderborg.  Her står han for salg af køkken og bad. Heinrich Steinbech samarbejder med en lokal køkkenmontør, som tager sig af montagen. Ved større opgaver hjælper han selv til.

 

Heinrich Steinbeck har været OK Ekspert siden 1999.

 

Ok Køkkenrenoverings koncept bygger på, at OK Eksperterne kommer ud til kunden med deres salgsvogne. Men i  februar 2013 indrettede Heinrich Steinbeck et showroom i et gammelt frysehus, hvor han også har lager.

 

Heinrich Steinbech:

” Jeg åbner gerne op for mit showroom i det gamle frysehus, hvis der er kunder, der ønsker at komme og få inspiration til, hvordan man eksempelvis kan pifte sit køkken op med nye låger. Men hjemmebesøg er stadig den form, jeg møder mine kunder på.”


” Intet kan måle sig med et hjemmebesøg, for det skaber en tryghed og overskuelighed at sidde hjemme i kundens eget køkken. Her kan jeg danne mig et indtryk af hjemmets stil og det køkken, som skal renoveres.

Så efter at have lyttet til kunden, kan jeg hurtigt og sikkert give de rigtige råd og tips til kunden, som derefter kan træffe de vigtige valg hjemme ved eget køkkenbord.”


”Derudover kan jeg også hurtigt tage mål og med det samme udregne en fast pris. Så med vores koncept sparer kunden både tid og mange penge.”

 

Se de øvrige forhandlere her