Vi udstiller:,

5-6/5 Forårsmesse, Ausumgård kl.10-17

2-3/6 Lemvig marked & Dyrskue

 

 

Harry Brogaard, Svend Aage Hedensted og Karen Myllerup - Distrikt 3

Harry Brogaard er vores OK-Ekspert i distrikt 3, som dækker Thisted, Thy, Mors, Skive, Holstebro, Herning, Brande og Ikast.


Harry Brogaard er partner i OK Køkkenrenovering og stiftede i 2008 OK Køkkenrenovering sammen med partner Ole Jensen. Harry Brogaard står for den overordnede markedsføring af hele OK Køkkenrenovering-kæden.


Svend Aage Hedensted og Karen Myllerup tager sig af salg i området og har aftaler med lokale køkkenmontører, der tager sig af montage.

 

Harry Brogaard:

"Hele OK Køkkenrenoverings konceptet går ud på, at vi kommer hurtigt ind og hurtigt ud. Tingene skal være nemt og ukompliceret for vores kunder. Derfor har vi valgt at komme på hjemmebesøg hos kunderne, istedet for at de skal komme til os i butikker. Vi kører nemlig ud til kunderne i vores salgsvogne."


"Derudover kan kunderne spare mange penge ved kun at udskifte de dele i køkkenet, der er slidte og genbruge de gode dele.


På hjemmebesøget kan vi klare det meste. Her tager vi en snak med kunderne om deres ønsker og behov. Derefter måler vi køkkenet op og udregner straks en fast pris på arbejdet. Nemt og ukompliceret for kunderne."


"Monteringsarbejdet tager ligeledes kun en dag. Så når vi siger, at vi kommer hurtigt ind og hurtigt ud, så mener vi det. På kun to besøg kan kunderne have et ny-renoveret køkken."


Se de øvrige forhandlere her.