Flemming Madsen - Distrikt 18

Flemming Madsen er vores lokale OK Ekspert i distrikt 18, som dækker området omkring Nuuk i Grønland. Her tager han sig af salg og montage.

Flemming Madsen har været OK Ekspert siden 2013. Han er uddannet tømrer og driver sideløbende sit eget tømrerfirma i Nuuk. Så han har stor erfaring med køkkenmontering og han tager sig selv af måltagning og montage udover salget og hjemmebesøg.

 

Flemming Madsen:
 

"OK Køkkenenovering er et koncep,t som passer godt til Grønland. Ideen med at udskifte de slidte elementer i et køkken og bevare de dele, som kan genbruges er et godt koncept i Grønland. Det er med til at holde priserne nede, fordi kunden kun betaler for de materialer, som skal udskiftes."

"På et hjemmebesøg snakker jeg med kunderne om deres ønsker og behov. Derefter kan jeg vise forskellige modeller m.m. Og når vi er blevet enige om, hvilke materialer, der skal bruges, kan jeg begynde at tage mål.

 

Derefter udregner jeg en fast pris og aftaler med kunden en dato for, hvornår monteringen af køkkenet kan finde sted."

 

"Selve monteringen tager også kun en dag. Konceptet er enkelt og overskueligt. Kunderne har kun kontakt til mig og arbejdet kan laves på kun to dage. En dag med planlægning og en dag med montering. Hurtigt, effektivt og billigt."
 


 

 

Se de øvrige forhandlere her