Vi udstiller:

 

 

 

Jeanette Johansen & Claus Larsen - Distrikt 17

Claus Larsen er vores Ok Ekspert i distrikt 17, som dækker Storkøbenhavn og Bornholm. Han får hjælp til salg af Jeanette Johansen. Selv står han får salg og montage. Til salg får han hjælp af Jeanette Johansen. Han har derudover ansat tre faste køkkenmontører.

Claus Larsen har været OK Ekspert siden 2010. Han er udlært indenfor køkkenbranchen, som sælger og montør. Han er tredje generation i en familie, der selv har drevet et køkkenfirma - og det er her, han er uddannet og har hentet sin erfaring med køkkensalg og montage.
 

Claus Larsen:

"OK Køkkenrenoverings koncept tiltaler mig, fordi det er tilpasset den tid, som vi lever i. Her går vi tilbage til basic med salg i kundernes eget hjem - og vi udskifter kun de dele, der er slidte og genbruger de øvrige elementer i et køkken. Den genbrugs-filosofi tiltaler mig."

" OK Køkkenrenoverings koncept gør det enkelt og overskueligt for kunderne. Når jeg kommer på hjemmebeøg med min salgsvogn, så kan jeg i kundens eget køkken sidde og tale med kunden i ro og mag.

 

Samtidig med, at jeg kan se det køkken, som vi taler om, kan jeg lytte til kundens ønsker og behov, og således give gode råd og vejledning. Det skaber tryghed for kunden, at have den tætte kontakt i eget hjem med sælgeren."

 

" Når jeg sammen med kunden har fundet de materialer, som skal bruges, begynder jeg straks at tage mål. Derefter kan jeg i løbet af få minutter udregne den faste pris på materiale og arbejde.

 

Godkender kunden tilbudet, kan vi med det samme aftale en tid for montage - og det tager kun en dag at renovere et køkken. Hurtigere, mere effektivt, billigt og ukompliceret kan det ikke gøres."

 

Se de øvrige forhandlere her